Νίκος Χαρδαλιάς: «Έκλεισε» η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναδεικνύεται στο φαβορί για το «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι «κλειδώνει» η υποψηφιότητά του, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Νωρίτερα την Κυριακή (30.07.23) εκτός κούρσας βγήκε ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου, που αναζητά για την Περιφέρεια Αττικής πρόσωπο με εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης, μετά το μεγάλο «φάουλ» του Γιώργου Πατούλη με το ζεϊμπέκικο εν μέσω τριήμερου πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον χαμό των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair, που έπεσε στην Κάρυστο.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι ο κ. Χαρδαλιάς ήταν δήμαρχος Βύρωνα με την πορεία του να θεωρείται επιτυχημένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Χαρδαλιάς, επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε την Κυριακή (30.07.23) για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως δεν θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνοντας την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο ίδιος έγραψε:

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει ακόμη το ζήτημα της υποψηφιότητας ή μη του Γιώργου Πατούλη με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Αττικής.

Στη Νέα Δημοκρατία επικρατούν και δεύτερες σκέψεις, δεδομένου ότι ο Γιώργος Πατούλης ακόμη και αν δεν στηριχτεί από την Πειραιώς, θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του την ερχόμενη Τρίτη με την επιστροφή του από τη Λευκωσία.

Πάντως, σε Μαξίμου και Πειραιώς δεν χρεώνουν στον κ. Πατούλη μόνο το «φάουλ» με το ζεϊμπέκικο, αλλά και μία σειρά αστοχιών σε σχέση με τη διαχείριση των πυρκαγιών και των έντονων καιρικών φαινομένων με τα χιόνια.

Recommended For You

About the Author: efoni