Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/03/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2023 στη 0η μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, έρχεται με την υπόσχεση να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε μια νέα αρχή και να κλείσουμε τα κεφάλαια της ζωής μας που μας εγκλωβίζουν. Πρέπει λοιπόν να έχουμε θάρρος, τόλμη και πίστη στις δυνατότητες μας και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας κρατά δέσμιους και φυλακισμένους στην απραξία, για να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά.

Τα δίδυμα φεγγάρια

Και ενώ κάθε 29 ημέρες περίπου έχουμε μία Νέα Σελήνη σε ένα διαφορετικό ζώδιο, φέτος ο Κριός έχει την τιμητική του, αφού θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα επαναληφθεί στις 20 Απριλίου, αλλά αυτή τη φορά θα συνοδευτεί και από την Ηλιακή έκλειψη. Όμως, παρόλα αυτά, είναι σαν το σύμπαν να δίνει δεύτερη ευκαιρία για τα νέα ξεκινήματα μας, όπως και για το κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων στη ζωή μας, αφού η δεύτερη Νέα Σελήνη στον Κριό πραγματοποιείται στην 29η  μοίρα του ζωδίου, μια αναιρετική μοίρα που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και να πυροδοτήσει καταστάσεις που θα προκαλέσουν καρμικές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτά όμως θα τα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο.

Το τέλος φέρνει τη νέα αρχή

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στις 21/03/2023 στον Κριό θα δώσει μια «έκρηξη» ενέργειας, αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλίας. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να αφήσουμε πίσω μας παλιές βλαβερές συνήθειες και συμπεριφορές. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα και στις ιδέες μας που έχουμε «αγκυροβολημένα» σε κάποιο σημείο του μυαλού μας και πότε δεν βρήκαμε το θάρρος να τα κάνουμε πράξη, να αρπάξουμε τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να αλλάξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ιδανική για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, να αναλάβουμε δράση, να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο και να προχωρήσουμε με όρεξη, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και… εποικοδομητική παρόρμηση. Ο Κριός είναι το ζώδιο της βιασύνης και του ρίσκου και μαθαίνει μέσα από την εμπειρία και τη δράση, οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή στα ρίσκα που θα κληθούμε να πάρουμε, διότι η έξαψη μπορεί να μας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Και αν βάλουμε στην εξίσωση ότι και ο Ερμής είναι στον Κριό σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, ίσως η λογική μας θα πάει περίπατο και τη θέση της θα πάρει η παρόρμηση, ιδιαίτερα σε συζητήσεις που θα πάρουν φωτιά εξαιτίας της επιπολαιότητας μας.

Ο συμβολισμός

Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα το νέο ξεκίνημα και όταν πραγματοποιείται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό, που κυβερνάται από τον δυναμικό πλανήτη της ενέργειας, της δράσης, της επιθετικότητας και του σεξ, τον Άρη (που σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη), τότε σημαίνει ότι αυτό το ξεκίνημα γίνεται με μεγαλύτερη ορμή. Ο Κριός είναι γρήγορος, άμεσος, τολμηρός, ανεξάρτητος και είναι σχεδιασμένος να πέφτει στις μάχες με τα μούτρα και να κερδίζει. Είναι ανταγωνιστικός και αν νιώσει ότι χάνει το παιχνίδι, γίνεται ακόμη πιο επιθετικός και αναζητά ευκαιρίες για να διαφωνήσει και να βγάλει το πάθος του με κάθε τρόπο. Διεκδικεί και δεν φοβάται, αλλά αυτή η έλλειψη φόβου είναι που πολλές φορές τον βάζει σε περιπέτειες, αφού είναι πολύ ξεροκέφαλος, απερίσκεπτος και ανώριμος και δεν αναγνωρίζει τα λάθη του. Έτσι πολλές φορές, επειδή δεν ακούει κανέναν, ούτε καν τη διαίσθηση του, παίρνει λάθος αποφάσεις και δυστυχώς τις ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης, καθώς δεν θέλει να παραδεχτεί το σφάλμα του και να αναδιπλωθεί. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν μπορεί να μας δώσει την ώθηση να βγούμε μπροστά, αλλά θα πρέπει να πατάμε στη γη και να μην είμαστε αφελείς και βιαστικοί. Η Νέα Σελήνη μας προσφέρει και την ευκαιρία αφήσουμε πίσω μας παλιές πεποιθήσεις και συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, προκειμένου να κάνουμε χώρο για το καινούριο που επιθυμούμε στη ζωή μας. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αλλάξουμε κεφάλαιο και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό δίνει έμφαση στη σκέψη και στις επικοινωνίες, αλλά στα ταξίδια σε μικρές αποστάσεις. Φέρνει περιέργεια, πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, αλλά και παρορμητικές αντιδράσεις σε συζητήσεις και βιαστικές αποφάσεις. Αυτή η όψη είναι ευνοϊκή για να μοιραστούμε τις ιδέες μας, να κάνουμε σχέδια, να διαφημίσουμε τα προϊόντα μας, να διαπραγματευτούμε και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους. Θα είναι μια πολυάσχολη περίοδος με πολλά ραντεβού, συνομιλίες, συναντήσεις, κοινωνική δραστηριότητα και νέες πληροφορίες που θα λαμβάνουμε και θα πρέπει να επεξεργαστούμε.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη και φέρνει ανυπομονησία, πίεση ή εμπόδια στη δράση μας. Αυτή η όψη από τη μία μας γεμίζει με πάθος, θάρρος και ενθουσιασμό, αλλά από την άλλη μας κάνει βιαστικούς και επιπόλαιους. Θα θέλουμε να γίνεται το δικό μας και θα μπλέκουμε σε εγωιστικά παιγνίδια που μπορεί να φέρουν εντάσεις και καβγάδες. Δεν θα έχουμε υπομονή και λογική και μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι μας. Είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει κυκλοθυμικούς και απόλυτους, αλλά και να βγάλει τα καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης, επειδή μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, ίσως οι διαφωνίες να προκύψουν λόγω οικονομικών θεμάτων. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στα νέα ξεκινήματα μας και θα μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Είναι μια όψη που θα μας κάνει να ψάξουμε σε βάθος τις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε την ουσία. Ωστόσο, μπορεί να γίνουμε εμμονικοί και απαιτητικοί από τους άλλους, και αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε να βγει στην επιφάνεια ο κακός μας εαυτός ή αρνητικά συναισθήματα, όπως ζήλια και χειριστικές συμπεριφορές. Προσοχή και στο παρασκήνιο.

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο εκτός ζωδίου με τον απατηλό Ποσειδώνα θα αυξήσει τις ευαισθησίες μας και θα θέλουμε να μοιραστούμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, γι’ αυτό και πρέπει να επιλέξουμε με μεγάλη προσοχή ποιους θα εμπιστευθούμε, διότι μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές. Θα έχουμε την τάση να ονειροπολούμε, να χανόμαστε σε έναν δικό μας κόσμο και ίσως η σκέψη και ο λόγος μας να είναι χαοτικός. Αυτή η όψη μπορεί να μας παρασύρει και να επενδύσουμε σε μεγάλα και ανέφικτα όνειρα, σε σχέδια που μπορεί να ακούγονται «τρελά» στους άλλους. Γενικότερα, θα δυσκολευτούμε να βάλουμε όρια και να λειτουργήσουμε με σύνεση και λογική, αφού ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με χαοτικές καταστάσεις, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Βέβαια, ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας και πιθανώς αυτή η όψη να βοηθήσει αποκαλυφθούν κάποια ψέματα ή σκάνδαλα. Επίσης, ο Ποσειδώνας σχετίζεται και με το υγρό στοιχείο. Είναι πιθανόν λοιπόν να δούμε διάφορα αξιοπερίεργα σε σχέση με τη θάλασσα, τους ωκεανούς και γενικότερο το υγρό στοιχείο στον πλανήτη μας.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες. Δευτερευόντως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Νέας Σελήνης στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο σας και αν μη τι άλλο σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου σας και μάλιστα εσάς θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον 1ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας υπενθυμίζει ότι έχετε απεριόριστες δυνατότητες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον. Σκεφτείτε λοιπόν πού θέλετε να φτάσετε, ονειρευτείτε με τόλμη και πράξτε με θάρρος. Οι ιδέες και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, οπότε πιστέψετε στον εαυτό σας, κυνηγήστε τους στόχους σας και εξυπηρετήστε τις δικές σας ανάγκες. Αν μέχρι τώρα είχατε χάσει την αυτοπεποίθηση σας ή οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να σας είχαν παρασύρει σε μονοπάτια και σε δράσεις που δεν σας εκφράζουν απόλυτα, τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας εγκλωβίζει. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τη Νέα Σελήνη ίσως σας κάνει να θέλετε να σπάσετε τα δεσμά σας από ό,τι σας καταπιέζει και ενδεχομένως να έχετε ξεσπάσματα ή έντονη ανυπομονησία για να κάνετε μία νέα αρχή και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Αυτή η πίεση όμως μπορεί να σας οδηγήσει και σε παρορμητικές κινήσεις, αφού θα θέλετε όλα να γίνονται αμέσως και όπως επιθυμείτε εσείς. Ή μπορεί να έχετε έντονες αντιδράσεις αν υπάρξουν εμπόδια ή διαφωνίες στα σχέδια σας. Και επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα στα χέρια σας και να αδικήσετε κάποιους ή μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και να σας τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μην αντιδράτε ξεροκέφαλα, διότι θα χάσετε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν με αυτό το φεγγάρι. Το θέμα είναι να το εκμεταλλευτείτε και να προοδεύσετε, όχι να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Έχοντας και τον Ερμή στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να δείξετε τα ταλέντα σας και να ανοίξετε και τους πνευματικούς σας ορίζοντες αν το επιθυμείτε. Να ξεκινήσετε μαθήματα, να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα, να ξεχωρίσετε. Βέβαια ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να τρέχετε δίχως φρένα και να είστε παρορμητικοί τόσο στα λόγια σας όσο και στις αποφάσεις σας και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε πολύ.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό ή στον Αιγόκερω στις συγκεκριμένες μοίρες. Επίσης αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για να φροντίσετε την υγεία σας, όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας υγεία. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον πιο εσωτερικό και αθέατο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο, που αφορά στο υποσυνείδητο και ό,τι προσπαθούμε να κρύψουμε από τα πολλά μάτια. Εκεί κρύβεται η αλήθεια μας, τα σκοτάδια μας και οι φόβοι μας και εσείς καλείστε να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε με τα θέλω σας, τις ανάγκες σας και να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε κάποια όνειρα που τα αγνοήσατε ή κάποιοι άλλοι τα είχαν επικρίνει και σας είχαν αποθαρρύνει, ή οι συνθήκες σας έχουν στρέψει σε ένα τρόπο ζωής ή σε επιλογές που δεν σας εκφράζουν, τώρα θα πρέπει να αγωνιστείτε για να επαναφέρετε τις «εργοστασιακές σας ρυθμίσεις», δηλαδή να κάνετε τις επιλογές που εκφράζουν εσάς και σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για εσάς, αφού οι αλλαγές στη ζωή σας σάς αποδιοργάνωσαν. Και τώρα βρίσκεστε στη μέση μιας βαθιάς μεταμορφωτικής φάσης της ζωής σας, στον απόηχο των εκλείψεων στο ζώδιό σας και στην αναμονή του ευεργετικού Δία που θα μπει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου 2023 και θα σας φέρει τα δώρα του. Όμως, αυτή η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου θα μπορούσε να σας εμπνεύσει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις δυσκολίες, να τις αφήσετε πίσω σας και να αγαπήσετε εσάς. Να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, να δώσετε σημασία στη φροντίδα του εαυτού σας και στις ανάγκες σας. Βρείτε τρόπους να κανακέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Να προσπαθήσετε να βρείτε μέσα σε όλα που σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν, ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό σας. Εντάξει δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει προσπάθεια και πειθαρχία. Θέλει πρόγραμμα και σωστή διαχείριση χρόνου, για να μην τρέχετε όλη τη μέρα σε υποχρεώσεις για τους άλλους και εγκαταλείπετε τη φροντίδα προς τις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις. Και επειδή είναι σε τετράγωνο με τον Άρη, ίσως υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη… Μπορεί λοιπόν να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού. Να είστε προσεκτικοί με τις υπόγειες κινήσεις και να προφυλαχθείτε όσο μπορείτε από παρασκηνιακές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα βάλει φωτιά στις επαφές και στην επικοινωνία και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, δημιουργικούς και εξωστρεφείς. Είναι μια Νέα Σελήνη που θα σας ανοίξει πόρτες, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να βρίσκεστε κοντά με τους φίλους σας. Και επειδή το φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας ή να θέσετε νέους, αλλά και να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι θα αυξήσει την προσωπική σας δύναμη και την επιρροή που ασκείτε στους άλλους και αν υπήρξαν κάποια προβλήματα, τώρα μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα, έχοντας και στο πλευρό σας ανθρώπους να σας στηρίζουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα.. Επίσης, το φεγγάρι θα ρίξει φως στις φιλικές σας σχέσεις και τώρα θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και θα βάλετε τα όρια σας. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας γιατί σας αγαπούν και ποιοι για να σας εκμεταλλεύονται. Οι συνειδητοποιήσεις θα είναι πολλές και ίσως κάποιες επώδυνες, αλλά θα διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους που είχατε χαθεί, με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε σπουδές ή σεμινάρια. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει ή μπορεί να προκύψει κάποια σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ από το δικό σας ή από όσους ανθρώπους είχατε σχετιστεί στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας σε άλλους, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας και να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα, παρεξηγήσεις και καβγάδες, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας και θα είστε στα κόκκινα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, και τα θέματα καριέρας, του στάτους, της κοινωνικής καταξίωσης, του γάμου, των στόχων και της δημόσιας εικόνας σας θα είναι το κύριο μενού της περιόδου. Θα επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, να αυξήσετε τη φήμη σας και να κυνηγήσετε τους στόχους της ζωής σας, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι και αυτό το φεγγάρι είναι η ευκαιρία σας για να το πετύχετε. «Ή τώρα ή ποτέ» είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού και εσείς καλείστε να δώσετε τη δική σας μάχη, τον δικό σας αγώνα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, να ανελιχθείτε στη σκάλα της ιεραρχίας και να διεκδικήσετε όσα αξίζετε. Δεν θα είναι περίπατος, ούτε θα σας στρώσουν κόκκινα χαλιά και σίγουρα οι προσπάθειες σας μπορεί και να σας εξαντλήσουν, όμως θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε το όνειρο σας. Να γίνετε οι αρχηγοί, οι κυρίαρχοι της ζωής σας και να ξεκαθαρίσετε αν τα άτομα του περιβάλλοντός σας είναι αξιόπιστα και ότι όντως μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Η Νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει δρόμους για την επαγγελματική σας καριέρα και την καταξίωση σας. Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη και πρέπει να επιλέξετε σοφά τις κινήσεις σας και να μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας, ούτε να απογοητευτείτε από τυχόν εμπόδια. Χρειάζεται πειθαρχία, επιμονή και υπομονή για να χτίσετε τις βάσεις και να αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας και να μην αφήσετε τους άλλους να ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν έχετε βαλτώσει προσωπικά ή επαγγελματικά, αν είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος, αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Η Νέα Σελήνη βέβαια έρχεται και με ένα τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους, και θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές συνθήκες και πιέσεις στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ή παρεξήγηση και να δημιουργηθεί νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Μπορεί να φτάσετε στα όρια σας, διότι βλέπετε να μην τηρούνται οι υποσχέσεις που σας είχαν δώσει και να συνειδητοποιείτε ότι σας εκμεταλλεύονται. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό ή στον Αιγόκερω στις συγκεκριμένες μοίρες. Επίσης αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Κριό σας ανοίγει νέους δρόμους που δεν φαντάζεστε, διώχνει μακριά κάποια εμπόδια και σας καλεί να ακολουθήσετε την πυξίδα της καρδιάς σας. Είναι ένα φεγγάρι που προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών, ή με τα μελλοντικά σας πλάνα σας και σας βάζει στη διαδικασία να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Άλλοι μπορεί να εξετάζετε τις προοπτικές για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, άλλοι να ασχολείστε με τα θέματα δουλειάς, άλλοι μπορεί να σχεδιάζετε να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό ή να εργαστείτε σε μια πολυεθνική εταιρία και τώρα να ψάχνετε διακαώς πώς θα βρείτε τον τρόπο για να κάνετε αυτό το νέο ξεκίνημα. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και ανοίξτε τα φτερά σας. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις αξίες και τους στόχους σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας (γεωγραφικούς και πνευματικούς), να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας, να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα στη ζωή σας, να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε έναν μεγάλο σας στόχο. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα θα δείξετε τι σημαίνει να εκπροσωπείτε ένα από τα ζώδια της φωτιάς! Η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός θα κυλά στο αίμα σας, τα κέφια σας θα φτιάξουν και θα ψάχνετε νέες ιδέες και καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας πωρώσουν. Οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα θα είναι πολλές. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα Η επιθυμία σας για ρίσκο θα είναι έντονη, αλλά μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, μετρήσετε τις καταστάσεις, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και με ορμή και τόλμη μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα προς την επιτυχία. Το φεγγάρι σας ανεφοδιάζει ψυχικά και σωματικά και η σύνοδος με τον Ερμή σας δίνει πνευματική διαύγεια για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον επιθετικό Κριό σας ωθεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, να αγκαλιάσετε τα τρωτά σας σημεία, να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας ξεζουμίζει την ενέργεια και σας μειώνει την αυτοεκτίμηση, αλλά και να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το χρήμα. Είναι ένα θετικό φεγγάρι που θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας για να βρείτε νέες πηγές εσόδων, ίσως και μια νέα δουλειά, να κάνετε σωστές επενδύσεις, να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν, να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές, να κάνετε συμφέρουσες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες, ενώ παράλληλα ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Αν στο παρελθόν είχατε διάφορες αναποδιές και να περάσατε δυσκολίες, είτε σε συνεργασίες είτε σε σχέσεις, το φεγγάρι σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας και να επιλέξετε ό,τι και όποιον εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Με τη Νέα Σελήνη καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, τις δοσοληψίες με τράπεζες, ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, εφορίες και δανεισμό και να κάνετε κινήσεις που απαιτούν ισορροπία, λογική και όχι συναισθηματισμούς και παρόρμηση. Καθώς η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε ιδέες και θα μπορείτε να κάνετε νέες συμφωνίες, αλλά και να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές και ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους προς όφελός σας. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και ασχοληθείτε πρακτικά με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας και βάλτε μια τάξη. Επίσης, μπορεί να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Βέβαια, παίζει και το σενάριο τα οικονομικά να αποτελέσουν αφορμή πίεσης ή και έντασης ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες σας, καθώς μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες σπατάλες ή κακοδιαχείριση και να εκνευριστείτε πολύ. Παράλληλα όμως με τα οικονομικά, ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που επενδύετε συναισθηματικά, στον τρόπο που δεσμεύεστε και εξαρτάστε από τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από χειριστικές σχέσεις και άτομα που θέλουν να σας ελέγχουν, η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από κάποιες τοξικές σχέσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, αλλά αυτή τη φορά όλα θα στηρίζονται σε πιο υγιείς βάσεις, αφού το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα είναι υποστηρικτικό. Οι σχέσεις για εσάς τους Ζυγούς είναι πολύ σημαντικές στη ζωή σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μια αναγκαία επανεκκίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαλύσετε όλα, να τσακωθείτε και να ζητήσετε τα ρέστα, αλλά να εξετάσετε τη χρησιμότητα τους και κατά πόσο σας ικανοποιούν. Το φεγγάρι αυτό τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή και να εξετάσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και να δείτε τα περιθώρια που αφήνετε στους άλλους να καταπατούν τις κόκκινες γραμμές σας. Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν σέβονται τις ανάγκες σας, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Έχετε ουσιαστική επαφή; Μπορείτε να είστε ο εαυτό σας; Κυνηγάτε τα όνειρά σας; Ή θυσιάζεστε και μένετε μόνο για τα μάτια του κόσμου ή από συνήθεια και φόβο; Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν ειλικρινείς απαντήσεις και πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να συνεχίσετε θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, αλλιώς πώς θα το κερδίσετε; Αν είστε σε σωστές σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Αν όμως οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και θα διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Μη φοβηθείτε να πολεμήσετε γι’ αυτό που σας αξίζει και να κάνετε μια νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, αφού η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει λίγο το τοπίο. Να δείξετε πειθαρχεία και να παραμείνετε γειωμένοι.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό ή στον Αιγόκερω στις συγκεκριμένες μοίρες. Επίσης αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα της δουλειάς θα σας απασχολήσει περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, που δίνει έμφαση στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας και σάς καλεί να σηκώσετε τα μανίκια και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, υγείας, διατροφής και άσκησης, να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ρουτίνα της δουλειάς και να αποκτήσετε ποιότητα ζωής. Έχετε την καθημερινότητα που σας αξίζει; Μπορείτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας ή η στασιμότητα και οι ευθύνες σας έχουν ρουφήξει και δεν κάνετε τίποτα δημιουργικό που να σας προσφέρει ευχαρίστηση; Το νέο φεγγάρι θέλει να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή, να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Ίσως λοιπόν τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να οργανώσετε πιο σωστά τον χρόνο σας για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο, διότι όλο αυτό θα γίνει μέσα σε ένα πλαίσιο πίεσης και φόρτισης, αφού ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης, είναι σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και ίσως ο ανταγωνισμός στη δουλειά θα είναι έντονος και εσείς έτοιμοι να πάρετε φωτιά με το παραμικρό. Αν δεν βρείτε όμως τη χρυσή τομή και την ισορροπία μέσα σας, δεν θα γλιτώσετε τα παρατράγουδα και τους καβγάδες με συνεργάτες, υφισταμένους, αλλά και προϊσταμένους. Αν όμως είστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που είναι τοξικό και επιβαρυντικό για την υγεία σας, τότε με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έρθει και το τέλος μίας συνεργασίας, αλλά και η αρχή μίας άλλης που να σας ταιριάζει περισσότερο και να είστε και εσείς πιο ήρεμοι και δημιουργικοί. Το φεγγάρι ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, οπότε αν προκύψει κάτι μην το φοβηθείτε. Θα πρέπει όμως να είστε γειωμένοι και όχι υπεραισιόδοξοι και παρορμητικοί. Με ψυχραιμία και όχι περιττούς ενθουσιασμούς πρέπει να εξετάσετε τα πάντα λεπτομερώς και να επιλέξετε με σοφία τα επόμενα βήματα σας και όχι με ματαιοδοξία και πείσμα. Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και αυτό δεν αφορά μόνο τις συνεργασίες, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της υγείας σας και των καθημερινών ρουτινών σας, για να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σε κάθε πρόκληση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται στον 5ο Ηλιακό σας οίκο ο οποίος αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια, έρχεται με τους πιο θετικούς οιωνούς για εσάς. Το φεγγάρι αυτό θα σας κάνει να ψάχνετε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Μπορεί να έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Βέβαια, επειδή θα είστε πολύ εξωστρεφείς και χαλαροί θα πρέπει να προσέξτε τα ερωτικά μπερδέματα, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην έχετε θέματα με φίλους ή συνεργάτες. Ακόμη, μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας γεμίσει ενθουσιασμό, να κάνετε επικερδείς συνεργασίες, αλλά και για να δείξετε στον κόσμο τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητες σας. Επίσης θα υπάρχει εύνοια και σε θέματα παιδιών, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι η κατάλληλη περίοδος. Γενικά, θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες, οπότε είναι η στιγμή να βάλετε μπροστά τους στόχους σας για να τους υλοποιήσετε και θα έχετε και συμμάχους στο πλευρό σας. Επίσης, μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο και να κερδίσετε χρήματα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις εντάσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, διότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει πιέσεις και εκνευρισμό στη δουλειά ή στο σπίτι. Ίσως προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και αδυναμίες του παρελθόντος, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό και θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον, αν σας καταλαβαίνουν και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να σας πιάσει μια νοσταλγία και να αναπολείτε άτομα και στιγμές του παρελθόντος, να γίνετε πιο συναισθηματικοί και να θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας. Ή μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να δώσετε μια ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί. Αν έχετε να κάνετε με χειριστικούς ανθρώπους ή με άτομα που σας καταπιέζουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να εκφραστείτε και να είστε ο εαυτός σας, τότε θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μακριά τους και θα υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης, εσείς μπορείτε. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να το ξαναδιακοσμήσετε, να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Ακόμη, μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε, ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας, να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή μπορεί να προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Βέβαια, με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να καθαρίσετε το σπίτι, να φρεσκάρετε την ενέργεια, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Αυτό θα σας ανανεώσει πολύ, αφού το περιβάλλον που ζούμε αντανακλά και τον εσωτερικό μας κόσμο. Επίσης, μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην οικογένεια σας και αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού τώρα μπορεί να βρείτε το σπίτι που ονειρευόσασταν.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό ή στον Αιγόκερω στις συγκεκριμένες μοίρες. Επίσης αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο επικοινωνιακούς, εμπνευσμένους και περίεργους να μάθετε νέα πράγματα θα σας κάνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, αφού ανοίγει το μυαλό και τις προοπτικές σας και σας καλεί να αλλάξετε νοοτροπία. Αυτό το φεγγάρι θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα σας μεταμορφώσει. Θα αισθάνεστε ότι αναγεννιέστε από τις στάχτες σας, ότι χαράζετε ένα νέο μονοπάτι και ότι αφήνετε πίσω σας το παλιό, το τετριμμένο. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική περίοδος για να μάθετε κάτι καινούριο, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και γνώσεις, να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να κάνετε μια συμφωνία. Επίσης, ευνοούνται σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, αλλά και η ομαδική δουλειά. Θα μπορούσατε να βάλετε μπροστά για να υλοποιήσετε κάποια ιδέα σας και γενικότερα να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Το μότο σας θα είναι «καλύτερα να προσπαθήσω και να αποτύχω, παρά να αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν…». Και μην φοβηθείτε, διότι η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, αρκεί να σας πιάσει η παρόρμηση και κάνετε βιαστικές κινήσεις. Επειδή θα είστε πιο φιλόδοξοι και θα κάθεστε σε «αναμμένα κάρβουνα» και θα θέλετε να γίνονται όλα με ταχύτητες φωτός, μπορεί να παρασυρθείτε. Όμως το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε τι θέλετε και να το σχεδιάσετε προσεκτικά. Οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια και ξεκινήστε πρακτικά στην υλοποίηση τους. Βάλτε τα θεμέλια, βρείτε συμμάχους, δημιουργήστε νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα είναι σταθερές σε βάθος χρόνου και μην προτιμήσετε το γρήγορο κέρδος, αλλά τις σωστές επενδύσεις. Αν τα κάνετε όλα αυτά η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε σωστά και να πετύχετε. Επίσης, θα είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο και όλοι θα ζητούν τη γνώμη σας και εσείς θα την προσφέρετε δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας, διότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη και μπορεί να σας βγάλει έναν πιο επιθετικό τρόπο επικοινωνίας και να παρεξηγηθείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη θα λειτουργήσει σαν ένα «κλειδί» που θα ανοίξει την πόρτα για ένα καλύτερο αύριο στα οικονομικά σας. Μπορεί να ανταμειφθείτε για τις θυσίες που κάνατε στη δουλειά, να εκτιμηθούν οι προσπάθειες σας και να σας αποδώσουν εκτός από επαίνους και τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, ή μπορεί να πάρετε ένα μπόνους ή ένα δώρο που θα σας γεμίσει χαρά. Επίσης, μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση ή να βάλετε μπροστά μια νέα επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να σας φέρει και οικονομικά κέρδη. Αυτό το φεγγάρι που επηρεάζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σας, έρχεται για να δώσει λύσεις και ευκαιρίες στο πορτοφόλι σας και εσείς θα σκέφτεται συνεχώς πώς θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να δημιουργήσετε έναν καλό προϋπολογισμό, βρίσκοντας τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ίσως μπορέσετε να κάνετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες και να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλετε μπροστά μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν σε οικονομικό και επενδυτικό επίπεδο. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά, που ίσως πρέπει να τη σκεφτείτε σοβαρά, καθώς μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Όμως μην την αντιμετωπίσετε επιπόλαια και μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός, διότι η Νέα Σελήνη που είναι σε σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει παγίδες και να την πατήσετε στο τέλος. Να είστε προσγειωμένοι, να μην ονειροβατείτε και να μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις. Επίσης, αν έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σας, δεν χρειάζεται να τα σκορπίσετε αμέσως και να σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία που ό,τι βλέπει το μάτι σας το αρπάζει το χέρι σας. Το θέμα είναι να κάνετε μια νέα αρχή με τα οικονομικά σας και όχι να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Επίσης, προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με φίλους ή συνεργάτες, καθώς το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει ρήξεις και καβγάδες από το πουθενά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω από τη 0η έως την 4η μοίρα, ή στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni