Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/07/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/07/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10 Ιουλίου θα μας κάνει πιο συναισθηματικούς, αλλά θα φέρει και τις ευκαιρίες για να καθορίσουμε εκ νέου τους στόχους μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα μας οδηγήσουν στα όνειρα μας. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις, προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Το νέο φεγγάρι θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού και των ανατροπών και θα μας κάνει όλους πιο επαναστάτες και με διάθεση να κάνουμε αλλαγές και να δοκιμάσουμε κάτι νέο και συναρπαστικό. Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευκαιρίες είναι μέσα στο παιγνίδι, όπως και οι ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες με άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Θα είμαστε όλοι πιο πρόθυμοι να βγάλουμε τη δημιουργική και ευφάνταστη πλευρά του χαρακτήρα μας και να νιώσουμε μεγαλύτερη ελευθερία. Αυτή η όψη θα μας κάνει πιο περίεργους, τολμηρούς και εφευρετικούς και ίσως βρούμε… ανορθόδοξες λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Παράλληλα θα έχουμε αυξημένη διαίσθηση και διορατικότητα που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την προκλητική και επαναστατική αυτή η όψη της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό.

Το νέο φεγγάρι θα σχηματίσει τρίγωνο και με τον Ποσειδώνα, που είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας και να ακούμε την εσωτερική μας φωνή. Ενώ η αντίθεση που θα κάνει με τον Πλούτωνα μας οδηγεί σε σκοτεινά νερά, καθώς ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τον έλεγχο, την εξουσία, τις εμμονές και τα πάθη και η Σελήνη τα βαθιά μας συναισθήματα και την αίσθηση ασφάλειας. Στην καλύτερη περίπτωση θα έρθει η… κάθαρση, στη χειρότερη θα βγουν καταπιεσμένα συναισθήματα με εκρηκτικό τρόπο, βία και ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο ρόλος της Αφροδίτης και οι δύσκολες όψεις

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζονται και άλλες όψεις που επηρεάζουν έντονα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να υπόσχεται νέους έρωτες και ιδανικές αγάπες, αλλά φέρνει και μια απίστευτη σεξουαλική επιθυμία, που λόγω της εμπλοκής του Κρόνου και του Ουρανού, ίσως γεννήσει βία, απότομες και επιθετικές συμπεριφορές.

Η Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα θλίψης και μοναξιάς και ίσως ξεσπάσετε τα νεύρα σας αν είστε σε μια προβληματική σχέση ή μπορεί να φέρει και οικονομικά προβλήματα, χρέη και δυσκολίες. Η θεά του έρωτα όμως, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος εμπλέκεται άμεσα με τη Νέα Σελήνη και τα ξαφνικά γεγονότα ίσως κρίνουν τη σταθερότητα μιας σχέσης. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει ξαφνικούς περιορισμούς και καταστάσεις που οδηγούν σε απογοητεύσεις και δυσκολίες. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και λογική, διότι πολλές φορές μέσα από αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα που ναι μεν στην αρχή φαίνονται αρνητικά, στο τέλος να συνειδητοποιούμε ότι ήταν μια ευκαιρία για να απαλλαγούμε από άτομα και καταστάσεις στη ζωή μας που μας κρατούσαν πίσω.

Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς αισθάνεστε, να δείτε τις προσκολλήσεις σας, τους φόβους σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, τις θάλασσες, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή μετακόμιση. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Από την άλλη, οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Λέοντα ίσως φέρουν κάποιες στενές και φιλικές σας σχέσεις στα όρια τους και να αναθεωρήσετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα ξεκινήματα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον φιλικό σας Καρκίνο. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε νέες ιδέες, θα κάνετε καινούρια σχέδια, θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις ή ο τρόπος που επικοινωνείτε και σχετίζεστε στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους. Θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Αυτό το νέο φεγγάρι σας προκαλεί να βάλετε κάποια όρια στις προσωπικές σχέσεις και να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο. Θα αλλάξετε νοοτροπία και θα κάνετε μια επανεκκίνηση στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους, θα εκφράζεστε αληθινά και βαθιά και το ίδιο θα επιθυμείτε και από τους άλλους. Όμως επειδή η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, ίσως έχετε και κάποιες αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Είναι γνωστό ότι εσείς αντιπαθείτε  τις αλλαγές και τα ξαφνικά, αλλά να θυμάστε ότι μέσα από τις αλλαγές εξελισσόμαστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα. Μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση της περιουσίας σας ή ενός ταλέντου σας. Θα είστε πιο ευρηματικοί και στον τρόπο που κερδίζετε χρήματα, αλλά και στον τρόπο που τα αποταμιεύετε και ίσως καταφέρετε τελικά να φτιάξετε αυτό το «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τις δύσκολες μέρες. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση και την ενέργεια σας και θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Ίσως φέρει στη ζωή σας ένα άτομο που προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με το δικό σας και να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία προσωπική ή φιλική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά και επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας, με νέους στόχους που μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υλοποιηθούν. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 λειτουργεί «θεραπευτικά» για εσάς. Είναι μια εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία σας και το υποσυνείδητό σας. Στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω της συνειδητοποίησης και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμίστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και μην καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Εστιάστε στις ανάγκες σας και θα βρείτε τον δρόμο για την προσωπική σας ευτυχία. Αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τα θέλω σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μαζεύετε αρνητική ενέργεια και να χαλάτε την ψυχολογία σας. Αν κουβαλάτε πληγές, άγχη και φόβους από το παρελθόν, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψει ξανά η ισορροπία στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξωστρεφής και αισιόδοξη είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 10/7 και ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών και των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε, ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει και την ευκαιρία να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως αποκτήσετε και νέους φίλους ή μπορεί να γνωρίσετε άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους και ίσως εμπνευστείτε από το δικό τους πάθος και ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει. Οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο και θα αποφασίσετε ποιος αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σας και όσοι πια δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας θα απομακρυνθούν, για να δημιουργηθεί χώρος για καινούριους.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα στην καριέρα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα νιώθετε σαν να ξαναγεννιέστε. Επιτέλους θα αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πάμε γι’ άλλες πολιτείες ερωτικές, να βρεθούμε σ’ εμπειρίες λυτρωτικές, αν το θες…» λένε οι στίχοι του Σταμάτη Σπανουδάκη και περιγράφουν απόλυτα την ενέργεια της Νέας Σελήνης για το ζώδιο σας. Ήρθε η στιγμή, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαήμερου, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Μη σας πιάσουν οι εμμονές και τα κολλήματα σας, το σύμπαν σας ανοίγει τους ορίζοντες για να οδηγηθείτε σε ποιο γόνιμα μονοπάτια. Ό,τι σας κρατάει στάσιμο και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Να συνειδητοποιήσετε ότι ο κύκλος έκλεισε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας και να πάτε μπροστά. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε να βγείτε από το «πηγάδι». Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας. Κυνηγήστε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και πολλά οικονομικά «πάρε δώσε» θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Οι προοπτικές είναι θετικές και οι ευκαιρίες πολλές. Μπορεί να έχετε πιεστεί πάρα πολύ, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τα τραπεζικά δάνεια, τους φόρους, τις επιχορηγήσεις, τις ασφάλειες, τις διατροφές κλπ. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις και επωφελείς επενδύσεις και ίσως καταφέρετε και να αποπληρώσετε κάποια από τα οικονομικά βάρη που σας πιέζουν ή έστω να τα βάλετε σε μια σειρά για να μην σας είναι… βραχνάς. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και αναζωογονημένοι και στον συναισθηματικό τομέα και ίσως αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας τις σχέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια, προκειμένου να νιώσετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο στην καρδιά και τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας, στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα σας σάς βοηθά να βρείτε η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι θα είναι σύμμαχός σας αν θέλετε να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και για να αποκτήσετε σωστές ρουτίνες και συνήθειες. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας. Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τις δυο εβδομάδες που ακολουθούν θα έχετε θετικές εξελίξεις στα παραπάνω θέματα. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε δημιουργικά ένα ταλέντο σας που θα σας γεμίσει χαρά και ενέργεια. Θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας και θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε και την ερωτική σας ζωή, είτε σε μια υπάρχουσα σχέση είτε κάνοντας μια νέα γνωριμία. Θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την καρδιά και τη διαίσθηση σας και θα αισθάνεστε χαρά, αγάπη και ευτυχία και αυτό θα το μεταδίδετε και στους γύρω σας. Το νέο φεγγάρι θα αυξήσει και την ευαισθησία σας, έτσι θα πρέπει να προσέξετε λίγο την επαναστατική σας διάθεση, για να μην οδηγηθείτε σε άγνωστα νερά, διότι αυτό θα φορτίσει έντονα την ψυχολογία σας.

Recommended For You

About the Author: efoni