Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα συζύγου της, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο

Η Νάντια Χαλαμανδάρη εμφανίστηκε συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα συζύγου της, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο.

Η τελευταία σύζυγος του πρίγκιπα και ξαδέλφου του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας συνοδευόταν από τον γιο τους Νικόλα στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαδρίτη, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

GettyImages-2147604607
GettyImages-2147604627
GettyImages-2147619145

H Νάντια Χαλαμανδάρη κρατούσε διαρκώς από το χέρι τον γιο τους. Ντυμένη με μαύρο κοστούμι με σακάκι και παντελόνι και φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου, φαινόταν εμφανώς θλιμμένη κατά την παραμονή της στην εκκλησία.

Η επιχειρηματίας και δημοσιογράφος δέχτηκε τα συλλυπητήρια της βασιλικής οικογένειας και υποκλίθηκε μπροστά στη βασίλισσα Λετίθια. Επίσης, στην κηδεία έδωσαν το παρών η βασιλομήτωρ Σοφία και ο σύζυγός της Χουάν Κάρλος.

Ο πρίγκιπας Φερνάντο και η Νάντια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2016 σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, μόλις πέντε ημέρες πριν υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους, Νικόλα. Αποτελούσε τον δεύτερο γάμο για τον πρίγκιπα, ο οποίος είχε χωρίσει από τη Μόνικα Μαρτίν Λούκουε το 2011, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Μία ημέρα πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φερνάντο, η Νάντια Χαλαμανδάρη θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία ο πρίγκιπας Φερνάντο κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους, ο οποίος φαίνεται να σβήνει μια τούρτα γενεθλίων.

Δείτε τη δημοσίευση

Αιτία θανάτου του πρίγκιπας Φερνάντο, ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορωνοϊό. Ο Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο εδώ και καιρό πάλευε με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται. Τον Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία, για να ανακουφιστεί από τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Φωτογραφίες: Getty images / Ιdeal Ιmages

Recommended For You

About the Author: efoni