Μπακογιάννης: Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος να παίζει μουσική έως τις 7 το πρωί

Μετά τους δήμους Αλίμου και Βάρης-Βουλιαγμένης-Βάρκιζας που απαγόρευσαν τη μουσική αργά το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προειδοποιεί ότι «το Γκάζι δεν είναι Μύκονος», προσθέτοντας ότι καμία άδεια δεν προβλέπει μουσική μέχρι τις 6.30 και 7 το πρωί.

Μάλιστα, ο κ. Μπακογιάννης θα σφραγιστούν καταστήματα, όπου κριθεί απαραίτητο, καθώς οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα διασκέδασης θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας. Κάποια μαγαζιά έχουν ήδη σφραγιστεί, κατά τον ίδιο, ενώ ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις.  Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, απαντώντας στον Real FM σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στο Γκάζι.

 

Recommended For You

About the Author: efoni