Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ»

Ως ένα χειριστικό άτομο που πάσχει από «αντικειμενική ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας» χαρακτήρισε τον 34χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η ψυχίατρος τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς στη δίκη του καταδικασμένου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στο Εφετείο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, ο καταδικασμένος δολοφόνος έστειλε -μέσω του πατέρα του- επιστολή στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για να της εξηγήσει πώς ήταν η σχέση του με την κόρη της.

Η ψυχίατρος τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς επικαλέστηκε στο δικαστήριο την επιστολή και ανέφερε ότι «Σε αυτό το γράμμα φαίνεται πόσο απόλυτα χειριστικός είναι», τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος χρησιμοποιεί απέναντι στη μητέρα της γυναίκας που ο ίδιος σκότωσε, «συγκλονιστικές εκφράσεις αντιστρέφοντας την πραγματικότητα».

Η μάρτυρας είπε πως ο κατηγορούμενος αναφέρει στην κυρία Κράουτς φράσεις όπως «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν» και «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», αλλά και την καταληκτική της επιστολής «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ».

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η μάρτυρας, θεωρεί ότι η Καρολάιν είχε αρχίσει να ψάχνει πώς θα φύγει από αυτόν τον γάμο.

Επικαλούμενη μάλιστα τη φράση από το ημερολόγιο του θύματος «δε θα με αφήσει να φύγω έτσι» κατέθεσε: «Το “έτσι” που χρησιμοποιεί η Καρολάιν στο ημερολόγιο της δεν είναι τυχαίο. Το “έτσι” εμένα κάτι μου λέει. Ήξερε πως δε θα φύγει χωρίς επιπτώσεις. Πάλευε αυτή η κοπέλα. Ήταν συγχυσμένη, αλλά ήθελε να παραμείνει σε ένα όνειρο που είχε επιλέξει να ζήσει…».

Recommended For You

About the Author: efoni