Μητσοτάκης: Πνευματικά δικαιώματα για λαγάνα και ντολμαδάκια

Το χιούμορ του «επιστράτευσε» ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην  πληροφορία ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται λαγάνα με ντολμαδάκια. «Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης στο νέο του βίντεο στο TikTok!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ανέφερε: «Σάββατο πρωί, καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά. Αλλά βλέποντας τηλεόραση, είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα»!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πρωθυπουργός στα παιδιά της «Atraktos Kids», όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.

Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι τα ντολμαδάκια της μητέρας του Πρωθυπουργού, της Μαρίκας Μητσοτάκη είχε λατρέψει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος που είχε απολαύσει τη φιλοξενία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η συνταγή της συζύγου του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε δημοσιευτεί και στο βιβλίο «Συνταγές με Ιστορία», από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Δείτε εδώ το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο έγινε viral:

 

Recommended For You

About the Author: efoni