Μητσοτάκης από Βόλο: Θα ξαναφτιάξουμε πιο ανθεκτικές τις υποδομές μας

Στόχος να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές σε Βόλο και Πήλιο», τόνισε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του από το Βόλο, στον οποίο έφτασε αργά το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για «άμεση η αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο», σημειώνοντας ότι «θα ξαναφτιάξουμε πιο ανθεκτικές τις υποδομές μας». Επανάλαβε ότι «η ελληνική οικονομία πατάει καλά στα πόδια της, άρα μπορούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που επλήγησαν», επισημαίνοντας ότι «θα στηρίξουμε τις κοινωνίες που επλήγησαν από τη φυσική καταστροφή».

Δείτε φωτογραφίες από το δημαρχείο του Βόλου

Mitsotakis_Volos__2_
Mitsotakis_Volos__3_
Mitsotakis_Volos__4_

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και άλλοι αρμόδιοι παράγοντες.

Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος TheNewspapaer.gr, ο Δήμαρχος Βόλου ζήτησε από τον Πρωθυπουργό άμεσες αποζημιώσεις των πληγέντων στο 100% των καταστροφών που έχουν υποστεί.

Recommended For You

About the Author: efoni