Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Bazaar αγάπης του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αρωγή»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για ακόμα μια χρονιά, το χριστουγεννιάτικο Bazzar του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αρωγή» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία. Μια γιορτή αγάπης, χαράς και δημιουργίας που αποτελεί πλέον, θεσμό για την πόλη και στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών των παιδιών, των εθελοντών και του προσωπικού.
Παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού, της προέδρου της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα, Μαρίας Μπούκη και των Αντιδημάρχων, τα παιδιά εξέθεσαν  τα χριστουγεννιάτικα δώρα που τα ίδια δημιούργησαν και γέμισαν το χώρο με φως και χαρά: Πρωτότυπες κατασκευές, γούρια, γλυκίσματα και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα αποτέλεσαν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών που έσπευσαν να στηρίξουν ουσιαστικά την προσπάθειά τους.


Ο Δήμαρχος Αχαρνών συνεχάρη τα παιδιά, την πρόεδρο Μαρία Μπούκη και όλο το προσωπικό και τους εθελοντές εκφράζοντας παράλληλα την βούληση του Δήμου Αχαρνών να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ΚΔΑΠΑμεΑ «Αρωγή» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα καλύπτοντας κάθε ανάγκη των δομών και ενισχύοντας με κάθε δυνατό τρόπο την ποιότητα ζωής και τις συνθήκες της καθημερινότητας των παιδιών.
“Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΔΑΠΑμεΑ «Αρωγή» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα για να ανταλλάξουμε ευχές και να στηρίξουμε την προσπάθεια της προέδρου Μαρίας Μπούκη, του προσωπικού, των εθελοντών και όλων των παιδιών. Τα παιδιά έβαλαν αγάπη και μεράκι και δημιούργησαν εξαιρετικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια μεταδίδοντας τη χαρά των Χριστουγέννων στις ψυχές μας.
Εμείς στηρίζουμε την «Αρωγή» και το Βαμβακάρειο ίδρυμα όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα και με ευκαιρία την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία διεκδικούμε ίσες ευκαιρίες για όλους”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Bazaar και συνέβαλαν στην επιτυχία του.\

Το bazaar της Αρωγής επισκέφτηκαν ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, η Υφυπουργόε Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής της Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου και πλήθος κόσμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

Recommended For You

About the Author: efoni