Με εντατικούς ρυθμούς η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Φυλής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Φυλής που ξεκίνησε από τη λεωφόρο Αλιάκμονος κι αυτές τις μέρες τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς στις συνοικίες του Αγίου Γεωργίου και της Δροσούπολης.

Στόχος του μεγάλου έργου που ξεκίνησε στις αρχές του Οκτώβρη, είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση των Άνω Λιοσίων και η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών, που κατά το παρελθόν έχουν ζήσει δύσκολες μέρες, σε κάθε έντονη βροχόπτωση.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που βρέθηκε στα έργα στις αρχές Οκτωβρίου καθώς και πριν λίγες μέρες, επισημαίνει ότι “η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα με έργα που θα λύσουν το ζήτημα οριστικά ώστε ποτέ ξανά, να μη ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις, όπως κατά το παρελθόν”.

Το συγκεκριμένο αντιπλημμυρικό, συνδέεται με το άλλο μεγάλο έργο στην οδό Αιγαίου Πελάγους στα Άνω Λιόσια και  είναι το τέταρτο αντιπλημμυρικό που υλοποιείται επί Διοικήσεως Χρήστου Παππού.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.230.000 ευρώ, με ενέργειες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και του Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, Γιάννη Λιάκου, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων του Υπουργείου Εσωτερικών “Αντώνης Τρίτσης.

Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, η οποία έχει και την επίβλεψη του έργου.

Recommended For You

About the Author: efoni