Μαρτίος 2021: Πώς θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα 12 ζώδια- Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες του μήνα

Μάρτιος 2021, η αρχή της Άνοιξης αλλά και της ελπίδας ότι οι συνθήκες θα βελτιωθούν και θα γίνουν πιο όμορφες. Μετά την δύσκολη έναρξη του 2021, έρχεται ένας μήνας που μας δίνει περισσότερα περιθώρια ικανοποίησης, εκπλήρωσης και νέων σχεδίων! Δεν παύει ωστόσο να κρύβει και τις παγίδες του!

– Ο Άρης στις 4/3, 5:29 πμ περνά στους ανέμελους Διδύμους, ξεσηκώνοντας τόσο τα Διδυμάκια, όσο και εσάς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες) γνωριμίες, ενώ εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να φυλάτε καλά την καρδούλα και την τσέπη σας γιατί θα έχετε την τάση να «σκορπήσετε» χρήματα και αισθήματα.

– Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/03, 12:20 ώρα Ελλάδας, στις 23° 03’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται από μεριάς σας Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφού άλλα βλέπουν τα μάτια σας κι άλλα είναι πραγματικά. Ευνοείστε ταμάλα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα.

– Ο Ερμής στις 16/3, 00:26 μπαίνει επιτέλους στους Ιχθύς, ρίχνοντας τους τόνους κατακόρυφα και φέρνοντας τη φαντασία στην εξουσία! Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης, ίσως και πιο εσωστρεφείς, ωστόσο η σιωπή θα είναι πιο δυνατή από τον ήχο και τα μάτια θα λένε όσα το στόμα κρατά κρυμμένα. Το συναίσθημα κυριαρχείς στις αποφάσεις, η διαίσθηση αναλαμβάνει τα ηνία και η λογική επεξεργασία δείχνει να απέχει απ’ όλες τις διαδικασίες του μυαλού. Κύριο ζητούμενό του είναι να πάψουν οι διαμάχες και οι εντάσεις και να επέλθει ηρεμία και γαλήνη στις συναναστροφές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουμε όλοι πολύ νερό στο κρασί μας ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια. Λίγο χάος, λίγο χάσιμο -που και που- πάντως κακό δεν κάνει! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, όλο το ενδιαφέρον θα στραφεί στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όπου η διαίσθηση θα είναι (ή θα πρέπει να είναι) σημαντικός οδηγός σας.

 

-Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, που σηματοδοτεί και την Εαρινή Ισημερία γίνεται στις 20/3, 11:37 πμ. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα, έρωτες και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο μέτρο στον εγωισμό και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει! Ιχθύες και Παρθένοι, αν θέλετε να έρθει η άνοιξη και στα οικονομικά σας, ρίσκαρετε λίγο παραπάνω.

-Η Αφροδίτη στις 21/3, 16:16 θα περάσει κι αυτή στον φλογερό Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Παθιάρα, ενθουσιώδης και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι όταν εμφανιστεί ο έρωτας, τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα, αλλά και στο κρεβάτι σας, όπως κι εσείς Τοξότες και Δίδυμοι που θα έχετε τρελή πέραση και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 28/03, 20:48, στις 8° 18’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3° δεκαημέρου. Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, είτε ευγενικά είτε απότομα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις απαραίτητες αλλαγές δεν μπορείτε να πάτε μακρύτερα. Να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις αντιδράσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες γρήγορα και δυναμικά για να οδηγήσετε εσείς το άρμα των εξελίξεων. Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, κόψτε ό,τι σας χαλάει ή το έχετε βαρεθεί και πηγαίνετε για άλλες πορτοκαλιές, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα: 

3 Μαρτίου 2021, Αφροδίτη 7°42’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 7°42’ Ταύρου

Ευχάριστη έκπληξη, ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλος έρωτας, πρωτοτυπία, αλλαγή εμφάνισης, ανανέωση, εκκεντρικό στιλ, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, πειραματισμοί, ένα απρόσμενο δώρο, σχέση με διαφορετικό ή ασυνήθιστο πρόσωπο.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού, που ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο 

4 Μαρτίου 2021, Σύνοδος Ερμή με Δία 17° 33’ Υδροχόου

Μια καλή ιδέα, συμφέρουσα αγορά, ευκολία στη διευθέτηση μιας υπόθεσης, τυχερή συνάντηση, ευχάριστες ειδήσεις, όμορφο ταξίδι, γέλιο, χαρά, χιούμορ, κεράσματα, θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο 

10 Μαρτίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 20° 38’ Ιχθύων

Οραματισμός, ρομαντισμός, φαντασία, χαλάρωση, φυγή, αφηρημάδα, ευπιστία, αφέλεια.

Αφορά κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου 

13 Μαρτίου 2021, Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα 20° 45΄Ιχθύων

Ρομαντισμός, φαντασιώσεις, αισθησιασμός, ειδύλλια, πλατωνικός έρωτας, εξιδανίκευση, υψηλές προσδοκίες.

Αφορά κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου 

16 Μαρτίου 2021, Ήλιος 26° 23’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 23’ Αιγόκερω

Παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, διερευνητική σκέψη, λύση μυστηρίου, αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων, παρακολούθηση και καταγραφή.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο 

18 Μαρτίου 2021, Αφροδίτη 26° 26’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26° 26’ Αιγόκερω

Μοιραίοι έρωτες, πάθος, κτητικότητα, ζήλεια, βαθιά αισθήματα, επούλωση των «πληγών».

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο 

21 Μαρτίου 2021, Ερμής 8° 30’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 8° 30’ Ταύρου

Απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, εκλάμψεις, εφευρετικότητα, εκπλήξεις, ενασχόληση με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, πρωτότυπες ιδέες αλλά και νευρικές κρίσεις, υστερία, έλλειψη υπομονής.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 1ο δεκαήμερο

-Άρης 10° 33’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 10° 33’ Υδροχόου

Δραστηριοποίηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων, μελετημένες ενέργειες, μεθόδευση, βοήθεια χρήσιμων ατόμων, εστίαση σε ένα στόχο.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου

23 Μαρτίου 2021, Ερμής 11° 45’ Ιχθύων τετράγωνο με Άρη 11° 45’ Διδύμων

Εγωιστική συμπεριφορά, εντάσεις, τσακωμοί, ρήξεις, ξεροκεφαλιά, μικροατυχήματα από βιασύνη ή απροσεξία, ζημιές, φορτισμένο κλίμα.

Αφορά Κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, που έχουν γενέθλια αρχές του 2ου δεκαημέρου 

26 Μαρτίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Αφροδίτη 5° 51’ Κριού

Γλύκα, ερωτισμός, αγαπησιάρικη διάθεση, εκδήλωση συναισθημάτων, δώρα και προσφορές από καρδιάς.

Αφορά κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί το 1° δεκαήμερο 

29 Μαρτίου 2021, Σύνοδος Ερμή με Ποσειδώνα 21° 21’ Ιχθύων

Ονειροπόληση, φαντασιώσεις, συμπάθεια, καλλιτεχνικές τάσεις, παραμύθιασμα, κατά συνθήκη ψεύδη, κολακείες.

Αφορά κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς γεννημένους αρχές του 3ου δεκαημέρου 

30 Μαρτίου 2021, Αφροδίτη 11° 16’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 11° 16’ Υδροχόου

Χρήσιμοι περιορισμοί και συμβουλές, αρχή μιας δίαιτας, εκπλήρωση μιας υποχρέωσης, ενίσχυση των «πρέπει», λήψη αποφάσεων, σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον, πολύτιμες ερωτικές συμβουλές.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γεννηθεί αρχές του 2ου δεκαημέρου 

31 Μαρτίου 2021, Ήλιος 11° 22’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 11° 22’ Υδροχόου

Ωριμότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ρεαλιστική αντιμετώπιση, τήρηση μέτρων και δεοντολογίας, δικαίωση, προνοητικότητα, ανάληψη ευθύνης ή καθηκόντων.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γενέθλια αρχές του 2ου δεκαημέρου

Πηγή: astrology.gr

Recommended For You

About the Author: efoni