Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για τη συμπλοκή με τον έναν νεκρό

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε σήμερα (30/4) η ΕΛΑΣ με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια του οποίου δολοφονήθηκε –με αιχμηρό αντικείμενο– ένας 23χρονος.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις συλλήψεις στο Μαρούσι διευκρινίζουν πως πρόκειται για άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου (27/4), αλλά δεν είναι ανάμεσά τους ο φερόμενος ως δράστης.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή που δολοφονήθηκε ο 23χρονος έξω από το κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κύριου υπόπτου, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Μαρούσι: Σεσημασμένοι οι δράστες της συμπλοκής

Την ώρα που έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Μαρούσι, έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τους «πρωταγωνιστές» του περιστατικού με τον 23χρονο νεκρό.

Σύμφωνα με το Mega, στη συμπλοκή στο κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι φαίνεται πως συμμετείχαν συνολικά 10 άτομα και εκτιμάται από την ΕΛΑΣ πως οι δράστες του επεισοδίου γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Η αστυνομία θεωρεί, μάλιστα, ότι από τους 10, οι είναι σεσημασμένοι και πιο συγκεκριμένα, έχουν ποινικό παρελθόν με υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συμπλοκή στο Μαρούσι κράτησε αρκετή ώρα ενώ σε μία από τις δύο παρέες ήταν και ένας 26χρονος στρατιωτικός και κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν κατέθεσαν κάτι παραπάνω στις Αρχές.

Recommended For You

About the Author: efoni