Μαρινάκης για Βορίζια: «Σε λίγες μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή»

Οκυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε ότι στις επόμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσεις νέες πρωτοβουλίες στο κομμάτι της οπλοκατοχής, με αφορμή το φονικό στα Βορίζια.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Μαρινάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» του Mega: «Πολύ σύντομα ενδεχομένως και τις επόμενες 2-3 μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και στο κομμάτι της οπλοκατοχής, του τρόπου δίνονται άδειες και των περαιτέρω ελέγχων.

Και οι ανακοινώσεις αυτές δεν θα είναι λόγια του αέρα γιατί είναι ο ΠΘ που επί των ημερών του έχουν συμβεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο κομμάτι προστασίας των πολιτών, χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί μια κυβέρνηση να πατήσει το κουμπί και να εξαλείψει την εγκληματικότητα.

Και για την οπλοκατοχή και για περιοχές που πρέπει να έχουν μια ειδική αστυνόμευση. Τα είπε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Θα υπάρχει μόνιμη εγκατάσταση τμήματος της Διεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος στην Κρήτη», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Recommended For You