Μαρίνα Σάττι: Αυτό είναι το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision

Το «Zari» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision 2024 έχει μόνιμα ανοδική πορεία από την ημέρα της παρουσίασής του στις 7 Μαρτίου.

Τότε η Ελλάδα βρισκόταν στην 16η θέση των στοιχημάτων και ανέβηκε αμέσως στην 14η θέση, ενώ με το πέρασμα των ημερών σκαρφάλωσε και πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση. Στις προτιμήσεις δε του κοινού το Zari βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες οι φήμες ήθελαν τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι, να έχει σκεφτεί ποιο θα είναι το εύρημα με το οποίο θα «απογειώσει» τη σκηνική παρουσία της στο Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision 2024.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο εύρημα δεν έχει ξαναδοκιμαστεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά είχε χρησιμοποιηθεί πριν μερικά χρόνια στο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι για τη μεγάλη επιτυχία της, «Μάντισσα».

Πρόκειται για το μονοπλάνο -σύμφωνα με την εκπομπή Live News- και έτσι τη βραδιά της Eurovision μια κάμερα θα είναι μόνο πάνω στη Μαρίνα Σάττι, ενώ μέσα στο πλάνο θα μπαίνουν χορευτές και άλλα στοιχεία της παρουσίασης.

«Έχω να νιώσω τέτοια δόνηση από την Έλενα Παπαρίζου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα. Έχω να νιώσω αυτή τη δόνηση από την Παπαρίζου», δήλωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αυτή τη στιγμή το Zari είναι Νο. 1 trend στο YouTube μετρώντας περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και σχεδόν 2.5 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι της Eurovision. Στο Spotify το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές.

Recommended For You

About the Author: efoni