Μαλακάσα: Αγωνία για τη 12χρονη που εξαφανίστηκε

Συνεχίζεται η αναζήτηση της Σουζάν Αλ Σαΐκ Μαχμούντ που εξαφανίστηκε από τη Μαλακάσα. Η 12χρονη από τη Συρία εξακολουθεί να αγνοείται από τις 18 Μαρτίου οπότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού την Τρίτη (21.03.2023), η Σουζάν Αλ Σαΐκ Μαχμούντ από τη Συρία εξαφανίστηκε από τη Μαλακάσα το Σάββατο, 18 Μαρτίου και δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Ωστόσο, σε συνέχεια εισαγγελικής εντολής και συμπλήρωσης 48 ωρών, πραγματοποιείται λήξη του Αmber Αlert.

Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών AMBER ALERT HELLAS, για την υπόθεση εξαφάνισης της ανήλικης είχε ενεργοποιηθεί για 48 ώρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη Αλ Σαΐκ Μαχμούντ (επ,) Σουζάν (ον.), εξαφανίστηκε, στις 18 Μαρτίου, στις 4:30 το απόγευμα, από την περιοχή της Μαλακάσας Αττικής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της 12χρονης την Κυριακή, 19 Μαρτίου και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Αλ Σαΐκ Μαχμούντ (επ,) Σουζάν (ον.) έχει κοντά σγουρά μαλλιά μαύρου χρώματος, καστανά μάτια, ύψος 1,40 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε αθλητική ζακέτα, μαύρο αθλητικό παντελόνι φόρμας, μαύρα αθλητικά παπούτσια και πολύχρωμο κασκόλ λαιμού.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι έγινε ενεργοποίηση Missing Kid Alert για τη 12χρονη.

Recommended For You

About the Author: efoni