Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της – Την έσπρωξαν ή τη χτύπησαν»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και είπε ότι η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ότι στη συνέχεια διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης είπε επίσης ότι εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, αυτό το πρόσωπο γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τον θάνατό της

Υπενθυμίζεται ότι η εμβληματική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια στο σαλόνι του σπιτιού της στην Παιανία και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μάλιστα, έμεινε πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

«Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί», σχολίασε ο δικηγόρος.

«Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο είπε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο οποίος εκτίμησε ότι η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

Recommended For You

About the Author: efoni