Μήνυμα νίκης από τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Παλλήνη

Στην Παλλήνη βρέθηκε χθες ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα του 1ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης, βρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα για να ακούσουν την προεκλογική ομίλια του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, κάνοντας λόγο για την μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της και την αξιοπρεπέστατη στάση που κράτησε όλα τα χρόνια της πολιτικής της πορείας.

Αναφερομένος στην έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στην Κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την άτολμη τους τελευταίους μήνες και κατηγορώντας την, επίσης, για αποποίηση των ευθυνών της.

Πυρά ωστόσο εξαπέλυσε και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κο Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πώς ”ο κύριος Τσίπρας, όπου δει θολά νερά, μπαίνει μέσα και ψαρεύει” και χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν δημαγωγό με ταλέντο.

 

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος του, ζήτησε την στήριξη των πολιτών, καθώς όπως τόνισε ο κος Ανδρουλάκης, αυτοί είναι η δύναμή του για να ξαναφτιαχτεί η δημοκρατική παράταξη.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε και στην προβολή άλλων υποψηφίων στα κανάλια της χώρας και επανέλαβε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να γίνει debate μεταξύ των υποψηφίων, για να υπάρχει ίση πρόσβαση από όλους στην προεκλογική μάχη.

Παράλληλα, κάλεσε τους νέους να αγκαλιάσουν το κόμμα και να γίνουν αρωγοί για τις οργανώσεις της παρατάξης.

Τέλος, ο κος Ανδρουλάκης επεσήμανε πώς οραματίζεται ένα ευρωπαϊκό κόμμα και κάλεσε τον κόσμο να τον ψηφίσουν στις 5 του Δεκέμβρη για να διεκδίκησουν όλοι μαζί την θέση που αξίζει στο Πασοκ, ξανά, στον πολιτικό χάρτη της χώρας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πώς πολλά στελέχη της Αυτοδιοίκησης, μέλη τοπικών οργανώσεων και υποψήφιοι βουλευτές, τίμησαν με την παρουσία τους την ομιλία του κου Ανδρουλάκη στην Παλλήνη, μεταξύ αυτών και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, κος Σμέρος Γιάννης, ο οποίος ανοιχτά στηρίζει τον συγκεκρίμενο υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος.

Recommended For You

About the Author: efoni