Μάνος Δασκαλάκης: Η νέα του ζωή στην Αθήνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου και προσπαθεί να στήσει μια νέα ζωή στην Αθήνα…

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθεί από κοντά τη δίκη, σε απόσταση αναπνοής από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος ζει το τελευταίο διάστημα μόνιμα στην Αθήνα και έχει καταφέρει να βρει νέα δουλειά. Συνάδελφοι αλλά και πελάτες τον αναγνωρίζουν και μοιραία δέχεται ερωτήσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών του, που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Ο ίδιος αποφεύγει να τοποθετηθεί και περιμένει την απόφαση των δικαστών.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 προχώρησε την Τετάρτη σε αποκαλύψεις για τα «επόμενα κεφάλαια» που έχει ανοίξει στην ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πατέρας που θρηνεί για την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα, δεν μοιράζεται πλέον τον χρόνο του ανάμεσα σε Αχαΐα και Αττική, αλλά πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα. Πριν από λίγες ημέρες προσελήφθη και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία, με αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική.

Οι συνάδελφοι του, που τον αναγνωρίζουν, βρίσκονται στο πλευρό του και παίρνει από εκείνους μηνύματα στήριξης. Δείχνουν ενδιαφέρον και τον ρωτούν για την εξέλιξη της δίκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, πιθανώς η απουσία του από δύο δικασίμους σχετίζεται με την νέα δουλειά του. Ακόμη, οι συντελεστές της εκπομπής σημείωσαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί μια σοβαρή σχέση και ζει στην Αθήνα μαζί με την σύντροφο του.

Recommended For You

About the Author: efoni