Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας, με μια μυθική εμφάνιση, έγραψε ιστορία κατακτώντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, με βαθμολογία 15.400 – Έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος των κρίκων στα χρονικά του θεσμού, ξεπερνώντας τον Ιταλό Γιούρι Κέκι.

Έχοντας αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του, ο Έλληνας πρωταθλητής επανήλθε και στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, αφού δεν είχε αντίπαλο στον αγώνα της Ελβετίας και βαθμολογήθηκε με 15.400 βαθμούς στο εξαιρετικό πρόγραμμά του.

Ο Πετρούνιας κατέκτησε έτσι το πέμπτο ευρωπαϊκό του τίτλο, για να γίνει πια ο πολυνίκης του θεσμού στους κρίκους, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό, Γιούρι Κέκι, με τις τέσσερις κατακτήσεις τη δεκαετία του 90′.

Στη Βασιλεία, το ασημένιο μετάλλιο έλαβε ο Ρώσος, Νικίτα Ναγκόρνιι (με 15.033 βαθμούς) ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός, Σαλβατόρε Μαρέσκα (με 14,900 βαθμούς).

Ο Έλληνας “χρυσός” Ολυμπιονίκης αγωνίζεται πια και για τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του και επίσης πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

Αμέσως μετά την εκπληκτική προσπάθειά του στη Βασιλεία λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει την προσπάθειά του και τελικά τη νίκη του, στις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Recommended For You

About the Author: efoni