Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Κιμ Καρντάσιαν: Ανακρίθηκαν από το FBI για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κιμ Καρντάσιαν ανακρίθηκαν από το FBI, σύμφωνα με το Bloomberg, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι η ακριβώς η σχέση τους με τον Τζο Λόου, Μαλαισιανό χρηματιστή και καταζητούμενο από τις αρχές για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο και συγκεκριμένα για ξέπλυμα χρήματος και συγκεκριμένα ποσού άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντι Κάπριο γνώρισε τον Λόου το 2010 σε ένα νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια ανέπτυξαν στενή σχέση, ενώ το 2013 ο δεύτερος είχε χρηματοδοτήσει την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» όπου πρωταγωνίστησε ο σταρ του Χόλιγουντ. Ακόμη οι δυο τους είχαν συζητήσει για πιθανή επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για τη δημιουργία θεματικού πάρκου της Warner Bros. στην Ασία. Ακόμη ο Λόου είχε κάνει πανάκριβα δώρα στον Ντι Κάπριο, τα οποία, όμως, εκείνος τα επέστρεψε στις Αρχές το 2018 όταν ξεκίνησαν οι έρευνες του FBI.

Εκτός από τον Ντι Κάπριο, όμως, επαφές με τον Λόου είχε και η Κιμ Καρντάσιαν ρωτήθηκε από το FBI για το πώς γνωρίστηκε μαζί του με την ίδια να απαντά ότι είχαν διασκεδάσει μαζί στο Λας Βέγκας, ενώ εκείνος είχε δώσει στον τότε αρραβωνιαστικό της, Κρις Χάμφρις, 100.000 δολάρια για πυροτεχνήματα στο γάμο τους. Τέλος, η Καρντάσιαν δήλωσε ότι είχε παίξει στο καζίνο με λεφτά που της είχε δώσει ο Λόου και ότι κέρδισε 250.000 δολάρια. 

Recommended For You

About the Author: efoni