Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο έγραφε: «Η αγαπημένη μου κόρη Λίζα Μαρί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τώρα λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα. Παρακαλώ κρατήστε αυτήν και την οικογένειά μας στις προσευχές σας. Νιώθουμε τις προσευχές από όλο τον κόσμο και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Ο Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «Σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Είχε πάει στις Χρυσές Σφαίρες και παραπατούσε

. Η παρουσία της 54χρονης κόρης του βασιλιά του ροκ εν ρολ χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ «ασταθής», καθώς εμφανίστηκε να παραπατά.

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι. Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Δείτε βίντεο:

Σε ένα άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ (Lisa Marie Presley) να περπατά στο πλευρό του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής. Χρήστες του TikTok όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο αυτό σχολίαζαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Λίζα Μαρί;», «είναι καλά η Λίζα Μαρί;».

 

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις του Τενεσί που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Recommended For You

About the Author: efoni