Κ.Ε.Δ.ΜΑ.: Ανοιχτή επιστολή για το Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την ειλικρινή θέση απέναντι σε όλες τις καταστάσεις και απέναντι σε εσάς, που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε το κολυμβητήριο, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για την καθυστέρηση της επαναλειτουργίας του Κολυμβητηρίου, από τις 24 Νοεμβρίου 2021 έως και σήμερα.
Το Κολυμβητήριο, αν και κλειστό για το κοινό επί 10 χρόνια, ήταν υπό συνεχή μηχανική λειτουργία, προκειμένου να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες φθορές στις επενδύσεις των κολυμβητικών δεξαμενών (πλακάκια) και στο δίκτυο κυκλοφορίας του νερού.
Η συνεχής αυτή λειτουργία, εδώ και είκοσι δύο χρόνια, παρουσίασε απρόβλεπτα και σημαντικά προβλήματα στην ποιότητα του νερού, όπου η οριστική λύση τους καθιστά απαραίτητη την επισκευή των αντλιών ανακυκλοφορίας καθώς και την αντικατάσταση μέρους του δικτύου, γεγονός που προκαλεί μια ανεπιθύμητη σε όλους μας καθυστέρηση, επιβεβλημένη όμως και καθοριστική, προκειμένου η εγκατάσταση να είναι και πάλι ασφαλής και μηχανολογικά λειτουργική. (ακολουθεί φωτογραφικό υλικό).
Σχετικά με τις προπονήσεις που χάθηκαν από τις 23 Νοεμβρίου 2021 έως και την ημερομηνία όπου η εγκατάσταση θα επαναλειτουργήσει μέσα στον μήνα Δεκέμβριο, πρέπει να θεωρείτε δεδομένο και απόλυτα σαφές ότι θα υπάρξουν οικονομικές προσαρμογές, για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερωθείτε από την γραμματεία, την ημέρα επαναλειτουργίας της εγκατάστασης.
Σε αυτό το σημείο, αισθανόμαστε την ανάγκη, να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον, την ειλικρινή σας συμπαράσταση και κατανόηση, για τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν και θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για την εξέλιξη των εργασιών και το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Γεωργάτος Εμμανουήλ
& το Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ

Recommended For You

About the Author: efoni