Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Στα 830 ευρώ με τη νέα αύξηση από 1η Απριλίου

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργικό συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τον νέο κατώτατο μισθό ο οποίος θα ανέρχεται στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου.

«Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή έδωσε πολλές απαντήσεις. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αλήθεια για τα Τέμπη, καθώς και τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη διαστρέβλωση της κομματικής δημαγωγίας», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός για τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

«Ολοι πια αντιλαμβάνονται ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα διαγκωνίζονται σε τοξικότητα όσο πλησιάζουμε στις εκλογές», συμπλήρωσε ενώ υπογράμμισε ότι «δεν κυβερνούμε με κανένα συμφέρον». «Στις ευρωεκλογές κρίνεται η εκπροσώπηση στην ευρωβουλή, ενώ στην ίδια κάλπη θα ζυγιστεί η πολιτική σταθερότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Οσον αφορά την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια μελετημένη απόφαση που στηρίζει το εισόδημα, αλλά δεν επηρεάζει το κόστος παραγωγής.

 

Recommended For You

About the Author: efoni