Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

«Χαμός» στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κούγιας βρέθηκε στο δελτίο προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση, ωστόσο δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από ένα ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει το δελτίο λίγη ώρα πριν.

Αυτό που πυροδότησε τον εκνευρισμό του κ. Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα Social Media που μεταδόθηκαν στο δελτίο και αποκαλούσαν τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε.

«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» συμπλήρωσε.

Προσπαθώντας να απαντήσει ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

Ωστόσο, η συνεχόμενες διακοπές του κ. Κούγια, προκάλεσαν έκρηξη του δημοσιογράφου.

«Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θα μηνύσω την Μενδώνη»

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας επανέλαβε τη θέση του ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί, ενώ εξέφρασε τη θέληση να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εφόσον του επιτρέψει ο εντολέας του.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα χθες, ο κ. Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

Recommended For You

About the Author: efoni