Κολωνός: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον 53χρονο που εξέδιδε 12χρονη

Συνελήφθησαν με εντάλματα το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις (βιασμός κατ’ εξακολούθηση) σε βάρος 12χρονης και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ανήλικη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Αθήνα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης-1

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Νέες αποκαλύψεις για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη

Φρίκη προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που βίωνε μια 12χρονη στα χέρια ενός 53χρονου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ένας από τους δύο συλλεφθέντες – ο 53χρονος – που διατηρεί το κατάστημα στον Κολωνό φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ. Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος. Όλα αυτά συνέβαιναν, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

 

Ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει μέσω κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη.

Έτσι, εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβοής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι. Οι δύο άνδρες, αφού πήγαν στον εισαγγελέα το Σάββατο, θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Πώς αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της ανήλικης διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια, ενημέρωσε τη μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζιλίκι, καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Recommended For You

About the Author: efoni