Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα ο 33χρονος συλληφθείς

Ένας 33χρονος άνδρας είναι ο τρίτος, μετά τους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, και τέταρτος μαζί με τη μητέρα της ανήλικης, που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο συλληφθείς κρατείται στη ΓΑΔΑ και ετοιμάζεται για να απολογηθεί τη Δευτέρα, όπου ετοιμάζεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία του παιδιού.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε μαζί του. Όπως ανέφερε, ο 33χρονος ξέσπασε σε κλάματα αναφέροντας πως δεν του είχε ειπωθεί ποτέ ότι το παιδί είναι 12 ετών και πως αν το γνώριζε δεν θα της έλεγε ούτε γεια.

«Βρέθηκε τρεις φορές με τη νεαρή. Ο εντολέας μου και οι λοιποί, ήρθαν σε επαφή με τον διαχειριστή της εφαρμογής, γιατί δεν θεωρώ ότι μιλούσε το 12 ετών παιδί, θεωρώ ότι κάποιος ενήλικας είναι από πίσω κι υπάρχει μια τεράστια πλεκτάνη που θα φανεί. Στην εφαρμογή αυτή πρέπει να δηλώσεις πως είσαι 20 ετών για να κάνεις εγγραφή. Ο εντολέας μου πίστευε ότι μιλάει με ενήλικα», είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Το παιδί του συνάντησε τρεις φορές στα Σεπόλια μετά από παρότρυνση του διαχειριστή ο οποίος έντονα και σε συνεχές χρονικό διάστημα τον «παρακαλούσε» να βρεθούν. Την πρώτη φορά βρέθηκαν μεσημέρι, σε έναν δρόμο. Του έλεγε ότι πρέπει να σκεπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου για να μην τους δει κανένας. Το έκανε αυτό, έβαλε πετσέτες για να μην τους δει κανένας», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 33χρονου αρνήθηκε πως ο εντολέας του έδωσε χρήματα στο παιδί. Επιπλέον, είπε πως δεν είχε γνωρίζει τον Ηλία Μίχο, τον οποίο όμως πλέον «βλέπει» και ο ίδιος ως διαχειριστή του προφίλ στην περιβόητη εφαρμογή.

 

«Δεν είχε γνωρίσει τον Μίχο. Μόνο με τη 12χρονη, που στο μυαλό του ήταν 17χρονη. Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν μηνύματα που τη ρώτησε πόσο χρονών είναι και του απάντησε 17 στα 18», ανέφερε.

Διόρισε τεχνικό σύμβουλο ο 33χρονος

Τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο αναμένεται να διορίσει ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν από τους «πελάτες» που φέρεται να «ψάρεψε» ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών για ενήλικες, blindchat.

Ο 33χρονος συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συναντήθηκε δυο φορές με την 12χρονη και προχώρησε στον βιασμό της, υποστηρίζει πως υπάρχουν μηνύματα στα όποια του εμφανίστηκε μέσω την εν λόγω εφαρμογής, ένα κορίτσι λέγοντας του πως είναι 17-18 ετών.

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα, έλεγε συνέχεια: πότε θα σε δω? πότε θα σε δω?», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, πίσω από αυτά τα μηνύματα βρίσκονταν ο Ηλίας Μίχος, που στη συνέχεια εξέδιδε το παιδί, σε αυτούς τους άνδρες.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

Recommended For You

About the Author: efoni