«Κιβωτός του Κόσμου»: Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό

Μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, οι αστυνομικοί, κατά τη χθεσινή τους έφοδο στη δομή της ΜΚΟ στον Κολωνό, εντόπισαν τo χρηματικό ποσό και πλέον γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για χρήματα που διατηρούνταν σε θυρίδα την οποία φέρεται να επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η πρεσβυτέρα.

Την ίδια ώρα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., ανέφεραν πως η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας θα συνεχιστεί και πως είναι πιθανό να τεθούν στο «στόχαστρο» και άλλες δομές της Οργάνωσης.

 

Υπενθυμίζεται πως ήδη, έπειτα από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονιών του, αλλά και της πρεσβυτέρας καθώς και οι θυρίδες που έχουν εντοπιστεί.

Η δέσμευση έγινε προκειμένου να ελεγχθούν οι εν λόγω λογαριασμοί, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες ενέργειες απόσυρσης χρηματικών ποσών, ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της «Κιβωτού» που έχουν εντοπιστεί, καθώς κρίθηκε ότι τυχόν δέσμευσή τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της, όπου διαβιούν δεκάδες απροστάτευτα παιδιά.

Στους λογαριασμούς της «Κιβωτού», σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κατατεθειμένα 12 εκατ. ευρώ. Στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατρός Αντώνιου και της συζύγου του υπάρχουν κατατεθειμένα περίπου 250.000 ευρώ.

Recommended For You

About the Author: efoni