Καπετάν Παναγής: Είναι για σένα!

Θέλεις κάπου να ψωνίσεις θαλασσινά και να διαλέξεις τα καλύτερα για την Καθαρά Δευτέρα; 

O Kαπετάν Παναγής μέσα στη Βαρβάκειο Ψαραγορά είναι για σένα!

 

Στο ιχθυοπωλείο “Καπετάν Παναγής” θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, όπως γαρίδες, καλαμάρια, σουπιές, χταπόδια, θράψαλα, φαγκριά, λαβράκια και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από οστρακοειδή, όπως μύδια, γαρίδες, καραβίδες και στρείδια.

Εξυπηρέτηση ντελίβερι για μέγιστη άνεση:

Για να κάνετε τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολες και βολικές, το “Καπετάν Παναγής” προσφέρει υπηρεσία ντελίβερι. Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας του ιχθυοπωλείου και να παραλάβετε τα ψάρια και τα θαλασσινά σας στην πόρτα σας.

Ποιότητα και εξυπηρέτηση πάνω απ’ όλα:

Στο “Καπετάν Παναγής”, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι ύψιστης σημασίας. Το έμπειρο προσωπικό του ιχθυοπωλείου είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα ψάρια και θαλασσινά για τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για το μαγείρεμά τους.

Επιλέξτε “Καπετάν Παναγής” για την Καθαρά Δευτέρα:

Εάν θέλετε να απολαύσετε φρέσκα, ποιοτικά και γευστικά θαλασσινά στο σαρακοστιανό σας τραπέζι, το ιχθυοπωλείο “Καπετάν Παναγής” είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την πλούσια ποικιλία, την άψογη εξυπηρέτηση και την εγγύηση ποιότητας, το “Καπετάν Παναγής” σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα γευστικό και θρεπτικό σαρακοστιανό γεύμα.

ΑΘΗΝΑΣ 42, ΑΘΗΝΑ

(Μέσα στη Βαρβάκειο Ψαραγορά)

Τ: 210 32 12 223

 

Recommended For You

About the Author: efoni