Καλές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Προχωράμε αισίως στον Οκτώβριο, έναν μήνα που οι σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αφενός έχουμε μια πολυαστρία στο ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο των σχέσεων με Ήλιο, Άρη και ανάδρομο Ερμή σε αυτό το ζώδιο, αλλά και οι φάσεις της Σελήνης, τόσο η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06/10/2021 όσο και η Πανσέληνος στις 20/10/2021 στον άξονα Κριού-Ζυγού, δίνουν έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Αναθεωρήσεις σχέσεων, νέες συμμαχίες, νέα πρόσωπα, ξαφνικές εμφανίσεις από το παρελθόν ατόμων που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας, καταλυτικές γνωριμίες, είναι μέσα στα σενάρια του Οκτωβρίου, που παρά τις όποιες δυσκολίες του δεν παύει να είναι ένας συγκριτικά καλύτερος μήνας, σε σχέση με τον επόμενο που θα δοκιμάσει περισσότερο τις αντοχές μας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έχουμε περισσότερους ορθούς πλανήτες, άρα και περισσότερες εξελίξεις.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές ημέρες, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

1 Οκτωβρίου: Ο μήνας μπαίνει φορτσάτος με τρεις σημαντικές όψεις. Η πρώτη αφορά το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή, που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά τώρα το φθινόπωρο, δημιουργεί τάση για εντάσεις στην επικοινωνία, αρνητικά σενάρια και τρόπους σκέψης, παρασκηνιακές ενέργειες, εμμονές, καχυποψία. Επηρεάζει τους παρορμητικούς Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 24η μοίρα.

Η δεύτερη όψη της ίδιας μέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στα σταθερά ζώδια του Σκορπιού και του Υδροχόου αντίστοιχα. Μολονότι η όψη αυτή δεν είναι αρνητική από τη φύση της, μπορεί να μας κάνει κάπως υπερβολικούς στη δράση μας σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αλλά και οικονομικών. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό και το ποτό και μην ξοδεύετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν. Επηρεάζει τους σταθερούς Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 22η μοίρα.

Η τρίτη όψη της ίδιας μέρας είναι η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό. Είναι μια όψη περισσότερο ψυχολογική, που μπορεί να νιώθουμε απογοητευμένοι αν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι ή οι επιθυμίες μας. Ενδεχομένως να εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα ή θυμό όταν υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο μας. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος και ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 10η μοίρα.

2 Οκτωβρίου: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας που εξάπτει τα πάθη και κάνει πιο έντονες τις έλξεις σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε μόνοι, ίσως να μην μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε κάποιο πρόσωπο που σας έχει κάνει κλικ ερωτικά. Μια νέα γνωριμία με αυτή την όψη είναι από αυτές που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Ιδιαίτερα έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και κτητικότητα. Καλή όψη και για οικονομικές υποθέσεις. Ευνοεί Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

3 Οκτωβρίου: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα θα μπορούσε κάλλιστα να περιγράφεται ως η αιώνια πάλη με τα τραύματα μας. Και πάλι είναι μια ψυχολογική κυρίως όψη, που όμως μας δίνει εξαιρετικές δυνατότητες αφού εντοπίσουμε τα τραύματα αυτά να τα θεραπεύσουμε. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο.

4 Οκτωβρίου: Ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου έχουμε μια θετική όψη που επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα. Αναφέρομαι στο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Η όψη αυτή, που επηρεάζει περισσότερο την 3/10 αλλά εξακολουθεί και στις 4/10, είναι τυχερή για επικοινωνία, μετακινήσεις, συναντήσεις, οτιδήποτε αφορά το διαδίκτυο, για αγορές εξοπλισμού ή μέσων μεταφοράς, αλλά και για να έχουμε φρέσκιες και όμορφες ιδέες. Αφορά τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, αλλά κάτι θα κερδίσουν και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του τρίτου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίων

6 Οκτωβρίου: Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού με συμμετοχή του Άρη, μια μέρα αρκετά απαιτητική, νευρική, με απρόοπτα ή με εκδηλώσεις αρνητικών συναισθημάτων και θυμού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στη 13η μοίρα αυτών των ζωδίων. Χρειάζεται ψυχραιμία και συμβιβαστική διάθεση.

8 Οκτωβρίου: Σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Ζυγό. Αυτή είναι μια όψη υψηλής ενέργειας πολύ βοηθητική για να αναλάβουμε δράση, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να είμαστε ανθεκτικοί και άμεσοι. Όμως, είναι ταυτόχρονα και μια επικίνδυνη όψη αν δεν μπορούμε να τιθασεύσουμε τα νεύρα μας και τον θυμό μας. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι αποδέκτες της και όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 15 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Εσείς φανείτε προσεκτικοί και στην οδήγηση. Η γυμναστική είναι η καταλληλότερη διέξοδος για την περίσσεια ενέργεια.

9 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και δημιουργεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, εμπορικών δοσοληψιών, διαδικτύου. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 16η μοίρα επηρεάζονται περισσότερο.

10 Οκτωβρίου: Τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου σχηματίζεται η σύνοδος Ερμή-Άρη, που επηρεάζει όμως περισσότερο την 9η Οκτωβρίου. Από τη μια, αυτή η όψη δίνει ταχύτητα σκέψης, γρήγορα αντανακλαστικά και από την άλλη όμως, μπορεί να μας κάνει απερίσκεπτους, βιαστικούς στις κρίσεις μας και λίγο επικίνδυνους στην οδήγηση. Προσοχή ιδιαίτερα σε καβγάδες και εντάσεις που να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στη 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

13 Οκτωβρίου: Μια θετική όψη για την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βοηθά σε σχέσεις, δεσμεύσεις, λήψη σταθερών αποφάσεων, σχέσεις με διαφορά ηλικίας, οικονομικές επενδύσεις με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ζυγούς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15 Οκτωβρίου: Μολονότι βρισκόμαστε εν μέσω ανάδρομου Ερμή, το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο βοηθά να είμαστε πιο αισιόδοξοι, να βλέπουμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα μας με μεγαλύτερη σιγουριά και να έχουμε επιτυχία. Ευνοούνται Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Λέοντες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 22η μοίρα.

17 Οκτωβρίου: Τα ξημερώματα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, που δίνει κάποια ευκολία στην επικοινωνία, σε ερωτικές σχέσεις και σε φιλικές σχέσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στη 10η μοίρα.

Την ίδια μέρα τις μεσημεριανές ώρες σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δείχνει δύσκολες καταστάσεις σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικής μορφής, χειραγώγηση, παιχνίδια εξουσίας, εμμονές. Προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 24 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

19 Οκτωβρίου: Τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου ο Άρης συναντά τον Δία σε τρίγωνο, δίνοντας ευκαιρίες για ανάληψη δράσης, πρωτοβουλίες, επιτυχημένες ενάρξεις, προώθηση σχεδίων. Επηρεάζει Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους, Τοξότες και Κριούς με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.

20 Οκτωβρίου: Στις 20 Οκτωβρίου έχουμε μια «θυμωμένη» Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού με συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα. Μάλιστα Άρης και Πλούτωνας θα συναντηθούν σε ακριβείας όψη τετραγώνου στις 22/10 κάνοντας τις μέρες από τις 20/10 μέχρι και τις 22/10 ίσως τις πιο απαιτητικές και εύφλεκτες ημέρες του μήνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα χρειαστεί να είστε υπέρ το δέον προσεκτικοί, για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να μην έρθετε σε ρήξη σε σημαντικές σχέσεις.

26-27 Οκτωβρίου: Μολονότι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ολοκληρωθεί στις 27/10, επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα και θέλει προσοχή στις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις, τις εξιδανικεύσεις. Αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου.

28 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια εξαιρετικά τυχερή όψη που φέρνει αισιοδοξία, καλοπέραση, ενθουσιασμό, επιτυχία σε σχέσεις και οικονομικά. Τυχεροί οι Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι των αρχών του τρίτου δεκαημέρου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 22η μοίρα.

30 Οκτωβρίου: Ο Οκτώβριος μας εγκαταλείπει με μια απαιτητική όψη ανάμεσα στον Ήλιο στον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο, που δείχνει προβλήματα, περιορισμούς, επιβολή κανόνων, κακή διάθεση και απαισιοδοξία. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Recommended For You

About the Author: efoni