Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της ενημερώνει πού υπάρχει απαγόρευση κίνησης των οχημάτων και πού η κυκλοφορία γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από τις 5:30 διακόπηκε η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία.

Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στις 9.00 θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αττική

  • Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων « Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς“REGENCY CAZINO MONT PARNES”. (από ώρα 08:58’)
  • Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από
    ώρα 05:30’)
  • Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων
    Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 05:15’).
  • Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35).
  • Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση
    (από ώρα 05:30).
  • Επίσης, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στην Αττική, διακόπηκε η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το νοσοκομείο 414 έως τον Άγιο Πέτρο και στην εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, από τον κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.

Τέλος, απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω της κακοκαιρίας, από τα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία.

Recommended For You

About the Author: efoni