Κακοκαιρία «Μήδεια» : Ποιες περιοχές της Ανατολικής Αττικής θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Την Αττική θα «χτυπήσει» το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας Μήδεια που σαρώνει τη χώρα μας. Σε περιοχές όπως το Αιγάλεω και το Χαΐδάρι θα έχουμε χιόνια ενώ την ίδια στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα και σε περιοχές όπως η Κοζάνη, η Καστοριά και οι Σέρρες ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμη και τους -20 βαθμούς Κελσίου.

«Στην Αττική θα έχουμε χιονοκύματα, με ανοίγματα κατά διαστήματα, σήμερα, όμως από το βράδυ της Δευτέρας τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Αύριο, Τρίτη, θα δούμε χιονοπτώσεις και σε κεντρικές περιοχές, αν το επιτρέψουν οι άνεμοι, που θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο μετεωρολόγος του OPEN TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βάση τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, χιόνια θα πέσουν σε όλη τη χώρα στο δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας Μήδεια.

Πού θα έχουμε χιόνια στην Αττική και ποιες ώρες

Βόρεια Προάστια (Κηφισιά, Εκάλη, Διόνυσος κ.λπ): Πυκνές χιονοπτώσεις από τα ξημερώματα της Τρίτης (περίπου 02:00 με 03:00 τα ξημερώματα) έως τις 21:00 της Τρίτης. Χιόνια θα έχουμε κατά διαστήματα.

Κέντρο Αθήνας: Πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα από τα ξημερώματα της Τρίτης (περίπου 02:00 με 03:00) έως τις 21:00 της Τρίτης κατά διαστήματα.

Δυτική Αττική (Αιγάλεω, Χαΐδάρι, Πετρούπολη): Πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα από τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης έως το πρωί της Τρίτης, 16 Φεβρουαρίου.

Ανατολική Αττική (Μαρκόπουλο, Παιανία, Κορωπί, Παλλήνη): Πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα από το βράδυ της Δευτέρας (περίπου στις 22:00 με 23:00) έως τις 21:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, δεν αποκλείεται να υπάρξει πιθανή χιονόστρωση σε όλες τις περιοχές.

Recommended For You

About the Author: efoni