Κίνηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ- Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Αυξημένη η κίνηση από νωρίς το πρωί στην Αθήνα, λόγω και της 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου αυξημένη είναι η κυκλοφορία από το Δαφνί ως τα Διυλιστήρια στο ρεύμα εξόδου. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας παρατηρούνται προβλήματα στην άνοδο, όπως και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Προβλήματα και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Έντονη ροή οχημάτων και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, όπως και στις οδού Αχιλλέως και Μάρνη.

Καθυστερήσεις και προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς και στο λιμάνι του Πειραιά και τους γύρω δρόμους.

 

Όπως αναμενόταν, η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας «φράκαρε» λίγο μετά τις 7:30. Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη και στα δύο ρεύματα με τη διέλευση από τον Κηφισό αυτή τη στιγμή να είναι τρομακτικό δύσκολο εγχείρημα.

Προβλήματα και στην Αττική Οδό, η οποία ενημέρωσε για καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία από το ρεύμα προς Ελευσίνα, όπως και στην έξοδο για Πειραιά αντίστοιχα λόγω της πολύ αυξημένης κίνησης στην εθνική οδό…

 

Δείτε LIVE την ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση στους δρόμους.

Δείτε χάρτη:

Υπενθυμίζεται ότι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό και Μετρό – δηλαδή σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) στην Αθήνα – αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή. Η απόφαση ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίασή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ). Και αυτό έφερε την αυξημένη κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας ήδη από τις πρώτες ώρες της ημέρας.

Recommended For You

About the Author: efoni