Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά το τέλος της χημειοθεραπείας

Η Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο με την ίδια να έχει δηλώσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου πως σιγά σιγά θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο Σάουθπορτ όπου συναντήθηκε με τις οικογένειες των τριών παιδιών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της φρικτής επίθεσης με μαχαίρι τον περασμένο Ιούλιο, εκφράζοντάς τους τα συλληπηριά της.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκαν και με τη δασκάλα χορού που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης όταν με το σώμα της προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακόμα συνάντησαν τους εργαζόμενους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που προσέφεραν τη βοήθειά τους εκείνη την ημέρα με την Κέιτ Μίντλετον να τους αποκαλεί «αληθινούς ήρωες».

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε δεσμευτεί από καιρό να συναντηθεί το συντομότερο δυνατό με τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά η απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να τον συνοδέψει ήταν πιο πρόσφατη, κάτι που δείχνει ότι ήθελε να δείξει τη στήριξή της και τη συμπόνοια στην κοινότητα.

Η επίσκεψη του ζευγαριού στο Σάουθπορτ κρατήθηκε επίτηδες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων και δημοσιοποιήθηκε αφού οι δυο τους είχαν πλέον φύγει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η συνάντηση της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την οικογένεια του κάθε θύματος διήρκησε περίπου 30 λεπτά.

Recommended For You

About the Author: efoni