Κάνιε Γουέστ: «Οι Εβραίοι να συγχωρέσουν τον Χίτλερ τώρα»

Νέο παραλήρημα κατά του Κάνιε Γουέστ, με τον ράπερ να ζητά αυτή τη φορά από τους Εβραίους να «συγχωρήσουν τον Χίτλερ», στην εμφάνισή του στο 45λεπτο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye» στην ακροδεξιά πλατφόρμα Censored.TV, που παρουσίασε ο ιδρυτής των Proud Boys, Γκάβιν Μακίνες.

Μια εβδομάδα αφότου εξήρε τον Αδόλφο Χίτλερ στην – επίσης – ακροδεξιά πλατφόρμα Infowars, ο Κάνιε Γουέστ «ξαναχτύπησε» στην εκπομπή του Γκάβιν Μακίνες, του ιδρυτή των Proud Boys, της ακροδεξιάς οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως «τρομοκρατική» σε Καναδά και Αυστραλία και συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ο Γκάβιν Μακίνες είναι ο συνιδρυτής του Vice, εκεί από όπου αποχώρησε το 2008 ενώ έχει μπλοκαριστεί σε Facebook, Instagram και Twitter από το 2018 για προώθηση περιεχομένου που σχετίζεται με βίαιες εξτρεμιστικές ομάδες και ρητορική μίσους.

Τώρα, παρουσίασε την εκπομπή «Saving Ye» στην ακροδεξιά πλατφόρμα Censored.TV με σκοπό να «αποτρέψει τον Ye West από το να γίνει αντισημίτης ή ναζί». Αλλά στη συνέχεια κατονόμασε ως «μεγάλο πρόβλημα» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και τη νυν αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε πάλι με καλυμμένο το πρόσωπό του από μάσκα και ήταν πλαισιωμένος από τον ακροδεξιό φίλο του, Νικ Φουέντες, με τον οποίο είχαν πάει και στο εξοχικό Μαρ-α-λαγκό του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα για δείπνο.

Ο Κάνιε καυχήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή του στο Infowars, λέγοντας ότι ήταν «φοβερές για μια προεδρική εκστρατεία». Μετά, κατηγόρησε τους Εβραίους για τη «φήμη» του Χίτλερ και παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία», δίνοντας άλλη διάσταση στο παραλήρημα με τις απόψεις του.

Μάλιστα, επανέλαβε τη θεωρία συνωμοσίας ότι «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» και συνέχισε λέγοντας ότι «οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου λένε ποιον μπορώ να αγαπώ και ποιον όχι».

«Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα», καταλήγει στο παραλήρημά του.

«Οι Εβραίοι δίνουν στην Αμερική πορνό – Κατέστρεψε την οικογένειά μου»

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι «υπάρχει μια συμπαιγνία Εβραίων δικηγόρων και διευθυντών και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε» που «δίνουν στην Αμερική πορνό», το οποίο «κατέστρεψε» την οικογένειά του.

Στην υποθετική ερώτηση του Μαγκίνες, τι θα έκανε με τους Εβραίους την πρώτη του ημέρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Κάνιε απάντησε «Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του».

Παρά το γεγονός ότι ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου για να εξαπολύσει επίθεση κατά των Εβραίων και των γυναικών που δεν έχουν γεννήσει πριν από την ηλικία των 30 ετών, ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι τους αγαπάει όλους στο τέλος.

Recommended For You

About the Author: efoni