Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ο Ιούλιος του 2022 είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ουρανός θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, το γνωστό σε όλους Κάρμα, κι αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η σύνοδος θα είναι ακριβείας στο τέλος του μήνα, αλλά θα τη νιώθουμε έντονα σε όλη τη διάρκεια του. Μολονότι κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του, όσο έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα άλλωστε, τις συνθήκες γύρω μας και τους άλλους, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι τα ελέγχουμε. Το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο του να μας εκπλήσσει κι ακόμη και τα πιο καλά υπολογισμένα σχέδια μας μπορεί να επηρεαστούν αυτό τον μήνα. Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης -ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους- περνά στον σταθερό και απόλυτο Ταύρο στις 05/07/2022, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/08/2022. Από τη θέση αυτή μας προτρέπει πριν εκδηλώσουμε τη δράση μας να σκεφτούμε καλύτερα όλες τις παραμέτρους και να ξεκινήσουμε κάτι νέο μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και η καρδιά φιλτράρει τις σκέψεις. Βέβαια η τάση μας θα είναι να μην είμαστε ευθείς στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ή μπορεί να φοβόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις ή να πούμε τη γνώμη μας για κάτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/07/2022 είναι αρκετά απαιτητική και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Το πιο σημαντικό είναι να επιδείξουμε μια ώριμη συμπεριφορά και να εστιάσουμε στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και στόχους, χωρίς να μπαίνουμε στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας των άλλων. Στις 18/07/2022 η Αφροδίτη προχωρά στον συναισθηματικό Καρκίνο κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής στις 19/07/2022 και ο Ήλιος στις 22/07/2022 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/07/2022 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό και μας απαλλάσσει από την ανάγκη να είμαστε πάντα πρώτοι και να έχουμε πάντα επιτυχία σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Στις 31/07/2022 κορυφώνεται η όψη συνόδου Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Ας είμαστε έτοιμοι να δούμε τις αλλαγές όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.

Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που φαίνεται ότι θα βιώσουν πιο έντονα ό,τι συμβαίνει και φυσικά είναι υποψήφια για εξελίξεις, αλλαγές και ουρανοκατέβατα. Αυτά είναι: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Φυσικά αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια είστε κι εσείς υποψήφιοι για αλλαγές ανεξάρτητα από το ζώδιο που εκπροσωπείτε.

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας ή σε ποια ζώδια έχετε πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκπροσωπείτε ίσως το πιο σταθερό από όλα τα ζώδια, ειδικά αν είστε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου και δεν έχετε πολλούς πλανήτες στα διπλανά των Διδύμων ή του Κριού, και το να αλλάξετε κατεύθυνση ή να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητα σας δεν σας είναι καθόλου εύκολο. Όμως ο Ιούλιος με κάποιο τρόπο θα σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, που πιθανώς κι εσείς οι ίδιοι να τις επιδιώξετε. Ο Ιούλιος δεν είναι χαλαρός μήνας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 5/7 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης και χαλαρότητας. Εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Στον μήνα αυτό τα βοηθητικά στοιχεία θα είναι ο Ερμής που θα κινείται από τις 5/7 ως τις 19/7 στον Καρκίνο και η Αφροδίτη αρχικά στους Διδύμους μέχρι τις 18/7 και κατόπιν στον Καρκίνο που θα βοηθήσουν στα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας προτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να εστιάσετε πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρόν. Σας οδηγεί ακόμη και στο να πάρετε ρίσκο ή να κάνετε μια ακραία αλλαγή που κανείς δεν περιμένει. Άλλωστε χωρίς αλλαγές δεν εξελισσόμαστε. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του μήνα όπως και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Η ενέργεια του Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους που έχετε, αλλά μπορεί να αυξήσει και τον βαθμό γοητείας σας, γι’ αυτό αν επιδιώκετε να αναθερμάνετε τη σχέση με τον-η σύντροφό σας θα έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Φυσικά οι ευκαιρίες να κάνετε και νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα. Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ ή στον χώρο του εμπορίου και των πωλήσεων μπορεί να δείτε μια αύξηση στα έσοδα σας, καθώς θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα και να κάνετε επιτυχημένες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στο ζώδιο σας είναι αυτό που δείχνει την τάση για μια τεράστια αλλαγή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως για ό,τι έρχεται, απλά να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις. Ιδιαίτερα σημαντικό μέχρι τις 20/8 να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και τις σχέσεις, καθώς ο Άρης σας κάνει πιο βιαστικούς και νευρικούς μερικές φορές.

ΛΕΩΝ

«Όλα για την καριέρα» είναι το μότο του Ιουλίου για το ζώδιο σας κι εκεί φαίνεται να παίζονται πολλά και διαφορετικά σενάρια στη διάρκεια του. Ο Άρης θα περάσει το κατώφλι του 10ου οίκου του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και το επαγγελματικό σας στάτους κι εξ αντανακλάσεως θα επηρεάζει και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα στον Ταύρο μέχρι τις 20 Αυγούστου, δίνοντας ώθηση από τη μια στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά από την άλλη δημιουργώντας μεγαλύτερη ρευστότητα. Πιθανώς να χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του μήνα για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πού οδεύει το πράγμα. Μέσα στον μήνα αυτό καλά θα κάνετε να αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ούτως ή άλλως θα είναι αρκετά επιβαρυμένος ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του. Η Πανσέληνος στις 13/7 μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή μπορεί να υπάρχουν θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση που πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Για κάποιους από σας η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρνει το τέλος μιας δουλειάς, αλλά μην σας απογοητεύει ένα τέτοιο σενάριο γιατί πολύ γρήγορα θα βρείτε κάτι καινούριο και πιθανώς πιο ικανοποιητικό. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να κάνετε τη φροντίδα του εαυτού σας προτεραιότητα, καθώς ο Άρης πάντα μας κάνει πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες, μικροατυχήματα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 από τους Διδύμους θα δίνει έναν τόνο κοινωνικότητας και θα θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους πιο συχνά κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Με τόσο στρες που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας άλλωστε, οι φίλοι και οι άνθρωποι που μαζί τους νιώθετε χαλαρά κι όμορφα είναι το αντίδοτο και η μεγαλύτερη χαρά σας. Ο έρωτας είναι πάντα στο μυαλό σας! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το ζώδιο σας συμβολίζει την καρδιά στο ανθρώπινο σώμα. Οι ευκαιρίες να ερωτευθείτε (μολονότι δεν θα είναι τόσες πολλές όσο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι) θα υπάρξουν, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 28/7 μπορεί να δείξει μια νέα σχέση ή μια νέα αρχή σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας και αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ξεκινήσετε κάτι εντελώς πρωτοποριακό, ίσως μια εντελώς διαφορετική στροφή στην καριέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος είναι το βασικό σας συστατικό κι αυτό τον μήνα θα έχετε πλείστες ευκαιρίες να το δείξετε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε και στη σφαίρα των επαγγελματικών. Η είσοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη στον Ταύρο ακριβώς απέναντι σας στις 5 Ιουλίου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8, δημιουργεί το κίνητρο να επιδιώξετε πιο παθιασμένες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο και πιο ενθουσιώδεις συνεργασίες. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί στη διάρκεια αυτού του διαστήματος να πείτε και κάποια «αντίο» σε σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε πια. Άλλωστε ο Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που κρύβατε επιμελώς κάτω από το χαλάκι. Εσείς οι Σκορπιοί δεν φοβάστε τις αντιπαραθέσεις και ξέρετε πολύ καλά ότι αν φτάσετε εκεί τα πράγματα θα αλλάξουν. Είτε θα αποκατασταθεί η αρμονία στην όποια σχέση είτε θα πάτε σε κάτι άλλο. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη στους «άλλους» ανθρώπους που παίζουν ρόλο στη ζωή σας. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε πιο βαθιά και τη δική σας στάση και συμπεριφορά και να μη κατηγορείτε μόνο τους άλλους για ό,τι συμβαίνει. Μια δίψα για περιπέτεια, αλλά μια ανάγκη για νέες εμπειρίες θα σας συνοδεύει από τις 5/7, γιατί και ο Ερμής θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας κάνει πιο εκφραστικούς στο συναίσθημα σας, όμως μπορεί να φέρει και κάποια ειλικρινά, αλλά πικρά λόγια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ειπωθούν προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση. Σε ερωτικό επίπεδο θα έχετε κάποια κινητικότητα, όμως ο Ιούλιος δεν υπόσχεται μακροημέρευση σε νέες σχέσεις. Ζήστε ό,τι προκύψει με πάθος, αλλά χωρίς να βαφτίζετε έρωτα της ζωής σας μια περιστασιακή σχέση. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα κι αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή χωροταξική. Ίσως αλλάζετε χώρο εργασίας, χωρίς να αποκλείεται να έχετε και αλλαγές στο σπίτι. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 είναι κεραυνός εν αιθρία, καθώς κάτι φαίνεται να αλλάζει ραγδαία σε μια σημαντική σχέση αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ρήξη είναι στα σενάρια αυτής της έντονης όψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος έρχεται με μεγάλες δόσεις αστάθειας και ρευστότητας στις συνθήκες αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς από τις 5/7 θα σας πολιορκεί ο Άρης από τον Ταύρο κι αυτή η ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι τις 20/8. Αντί όμως να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα προβλήματα, καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να τελειώνετε μαζί τους μια και καλή. Καταρχάς θα είναι ένας κουραστικός μήνας φορτωμένος με υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν εξαρχής να είστε καλά οργανωμένοι, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε και τον εαυτό σας. Η υγεία σας είναι η προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση και δε θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στον χρόνο που της διαθέτετε, είτε για να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό για τον εαυτό σας, είτε για να χαλαρώσετε σε μια παραλία, είτε για να ασκηθείτε. Σε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι. Έχετε πάντα στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους πρόθυμους να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα σας παρέχει τη γλυκιά της στήριξη και στον ερωτικό τομέα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι ή να περάσετε όμορφα με τον-η σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Βέβαια οι εντάσεις στο σπίτι ή τη δουλειά αρκετές στιγμές θα σας στερούν τη διάθεση για διασκέδαση, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε και να μη χαριστείτε στην απογοήτευση που ούτως ή άλλως θα είναι προσωρινή. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δουλειάς ή και μιας σχέσης που βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά και δηλητηριάζει την καλή σας διάθεση. Μην πέφτετε, γιατί έρχεται μια Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 28/7 που μπορεί να σας φέρει κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που ανοίγει τους ορίζοντες σας. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένα νέο ξεκίνημα είτε στην οικογενειακή είτε στην επαγγελματική σας ζωή έρχεται με φόρα και ακόμη κι εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού, που δεν αγαπάτε τις αλλαγές, πρόθυμα θα ξεβολευτείτε.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni