Θέμης Οικονόμου: Αποκλειστική δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών για το χθεσινή ανάρτηση του στο Facebook που «άναψε» φωτιές

Στο efoni.gr και την Άρτεμις Γκούρλια μίλησε αποκλειστικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, Θέμης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου σχολίασε ως εξής τα χθεσινοβραδινά γεγονότα που έλαβαν χώρα κάτω από την προσωπική του ανάρτηση στο Facebook,μέσα από την οποία κοινοποίησε πως εμβολιάστηκε κατά της νόσου Covid-19:

«Με ρωτάτε εύκολα πράγματα και εγώ είμαι για τα δύσκολα. Οι γονείς μου μου έμαθαν πολλά και πάντα μου έλεγαν, ό,τι και να γίνεις παιδί μου, πρώτα πρέπει να είσαι άνθρωπος , να σέβεσαι και να αγαπάς. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τον Δήμαρχο και όλους τους συναδέλφους. Φυσικά η πορεία του καθενός μας είναι γνωστή…Έχω μάθει να ανεβαίνω και όχι να κατεβαίνω»

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έλαβε χώρα χθες και «άναψαν τα αίματα» , για ακόμη μία φορά μέσω Facebook, παρακάτω παραθέτονται φωτογραφίες με την δημόσια στιχομυθία μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, κ Θέμη Οικονόμου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ Μιχάλη Βρεττού.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή ανάρτηση και τα σχόλια από κάτω. Για ολόκληρη την ανάρτηση μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του Προέδρου του Δημοτικό Συμβουλίου Αχαρνών, κ Θέμη Οικονόμου.

 

Recommended For You

About the Author: efoni