Η ομάδα ρομποτικής Next Generation Kids από τα Καλύβια παρουσίασε τη νέα σειρά οργάνων N Power, στο πλαίσιο του φετινού FIRST LEGO LEAGUE

Η ομάδα ρομποτικής Next Generation Kids του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού μαζί με τον εκπαιδευτή κ. Αβράαμ Τριανταφυλλίδη και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ομάδας κα. Βικτώρια Σιμιτζή Μυκονιάτη παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά οργάνων N Power, στο πλαίσιο του φετινού FIRST LEGO LEAGUE.
Η ιδέα βασίζεται στους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και πρόκειται για όργανα ήπιας άθλησης, που τοποθετούνται στις στάσεις ΜΜΜ προσφέροντας κίνητρο και ευκαιρία άθλησης σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.
Η ομάδα σήμερα παρουσίασε τα όργανα Turn N Power και Spin N Power ενώ ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής.
Η υπεύθυνη επικοινωνίας κα. Βικτώρια Σιμιτζή Μυκονιάτη ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook,  τον Δήμο Σαρωνικού για την στήριξη του και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Φιλίππου , τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού και Υπεύθυνο Τ.Π.Ε και Οικολογίας κ. Δημήτρη Παπαχρήστου, τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων αλλά και την Στέγη της Εγνυα, με εκπρόσωπο την κα. Πολύμνια Μαρινάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ιδρύματος καθώς και όλους και όλες τους επισήμους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν το νέο project της ομάδας ρομποτικής καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, που κάλυψαν όλη τη διοργάνωση.

Recommended For You

About the Author: efoni