Η ΝΔ ΔΕΝ στηρίζει τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη για υποψήφιο δήμαρχο Παλλήνης

Σε πλήρη διάψευση σημερινού δημοσιεύματος του site parapolitika.gr, προχώρησε η Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής για την στήριξη της ΝΔ στον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Αηδόνη.

Συγκεκριμένα, με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσιεύμα, το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση συμπόρευσης πρώην υποψήφιου βουλευτού στις εθνικές εκλογές με το κόμμα της ΝΔ, με την παράταξη του νυν Δημάρχου, κυρίου Ζούτσου.

Δείτε  αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Parapolitika.gr με τίτλο «Η Ν.Δ στηρίζει τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη για υποψήφιο δήμαρχο Παλλήνης», σύμφωνα με το οποίο η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του κ. Αηδόνη, προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζουμε:

H Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής ουδέποτε ανακοίνωσε τη στήριξη του εν λόγω υποψηφίου. Άλλωστε τα ζητήματα της στήριξης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν άπτονται της αρμοδιότητας της Δ.Ε.Ε.Π, αλλά είναι αρμοδιότητα της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με Πρόεδρο τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή, όπως όρισε ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ρητά και κατηγορηματικά λοιπόν η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Ανατολικής Αττικής θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτική στις κεντρικές επιλογές προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, απολύτως πεπεισμένη για τη νικηφόρα έκβαση και αυτού του εκλογικού αγώνα.

Καλό θα ήταν, επειδή η περίοδος αυτή θεωρείται προεκλογική για τους ΟΤΑ, οι πληροφορίες πριν αποκτήσουν την υπόσταση του δημοσιεύματος να διασταυρώνονται και να τεκμηριώνονται.

Για την Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής

Η Πρόεδρος
Βανίτα Σωφρόνη

Τι ανέφερε το δημοσίευμα:

Η ΝΔ στηρίζει τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη για υποψήφιο δήμαρχο Παλλήνης

Στην ανακοίνωση επισημαίνουν ότι πρόκειται για ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με τον τίτλο «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη»

Ο Χρήστος Αηδόνηςπρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν σκοπεύει μόνο να κυκλοφορήσει τραγούδι με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά φαίνεται και να έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από το κόμμα στο οποίο εξελίχθηκε πολιτικά, αλλά και τον Γιώργο Παπανδρέου, που ακολούθησε στην κρίση του 2015.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Παλλήνης. Πάντως στην ανακοίνωση τα τοπικά στελέχη επισημαίνουν ότι πρόκειται για ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με τον τίτλο «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη».

 

Recommended For You

About the Author: efoni