Εuronision 2022-Τελικός: Καθήλωσε την Ευρώπη η Αμάντα Γεωργιάδη

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico έδωσε για μια ακόμη φορά η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία ερμήνευσε το «Die together», μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στον Τελικό της 66ης Eurovision.

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα ευρηματική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, η γρήγορη εναλλαγή των ακτίνων του φωτός που εστιάζει στα μάτια της ερμηνεύτριας, μέσα από τα οποία «ζωντανεύει» επί σκηνής μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης, συνθέτουν ένα ονειρικό θέαμα υψηλής αισθητικής, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές, ήδη, από τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού, και της χάρισε το εισιτήριο για τον Τελικό.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Εντυπωσιασμένοι από την εμφάνισή της για ακόμα μία φορά, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Αμάντα Γεωργιάδη, όπως της αξίζει.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις τους:

 

 

Η ανάρτηση της Αμάντα

Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε νωρίτερα στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια να ερμηνεύει το «Die Together» αλλά και δύο λίστες με τον τρόπο που μπορούν να την ψηφίσουν οι χώρες εκτός Ελλάδας.

 

«Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά. Εμφανίζομαι στη 17η θέση. Δείτε πώς θα ψηφίσετε για την Ελλάδα – κάθε ψήφος μετράει. Πάμε», έγραψε στη λεζάντα.

Λίγο νωρίτερα, ανήρτησε στο Instagram Stories, βίντεο από τις τελευταίες προετοιμασίες με τον Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Recommended For You

About the Author: efoni