Εύα Καϊλή: Έκρυβε τα 150.000 ευρώ κάτω από την κούνια του μωρού της

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή, η οποία προφυλακίστηκε, μετά τη σύλληψη της στις Βρυξέλλες, για την εμπλοκή της στο «Qatar Gate».

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα συνεργαστεί και με τις ιταλικές Αρχές πέραν των βελγικών, καθώς αυτός που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης, είναι πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής.

Παράλληλα, θα ελεγχθεί εκτενώς και το πόθεν έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του στις Βρυξέλλες είναι δικά του.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της, ήταν επιμελώς κρυμμένα κάτω από την κούνια της δίχρονης κόρης της, Αριάδνης.

Στο σπίτι της Εύας Καϊλή βρέθηκαν τσάντες και σακίδια με μετρητά. «Αυτά τα ευρήματα τα εντοπίζουμε συνήθως σε έρευνες σπιτιών διακινητών ναρκωτικών» λέει μια πηγή στη “Le Soir”.

«Τα μετρητά είναι σε χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο ακριβές ύψος του ποσού καθώς τα χρήματα εστάλησαν για ανάλυση στα εργαστήρια. Αλλά από συγκλίνουσες πηγές προκύπτει με συντηρητικές εκτιμήσεις ότι βρέθηκαν περίπου 600.000 ευρώ στις βαλίτσες του πατέρα της Εύας Καϊλή και 150.000 ευρώ μετρητά στο σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η Le Soir επισημαίνει, επίσης, ότι «το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή ήταν επιπλωμένο με δώρα που είχαν την υπογραφή της χώρας που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς: μετάλλια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα απ΄ το Κατάρ. Τόσα στοιχεία για τα οποία το ζευγάρι Καϊλή-Τζόρτζι και ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις το Σαββατοκύριακο».

Recommended For You

About the Author: efoni