Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Επιτέλους ένας μήνας που υπόσχεται να μη μας παιδέψει τόσο πολύ, καθώς τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα. Καταρχάς απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά τόσο από τις εκλείψεις όσο κι από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που γυρίζει ορθός στις 04/06/2022. Έτσι σταδιακά μπορούμε να σχεδιάσουμε τα νέα ξεκινήματα και να ολοκληρώσουμε σχέδια και συζητήσεις που καθυστερούσαν μέσα στον Μάιο. Στις 14/06/2022 έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, που μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων με μια διαφορετική οπτική. Παρόλα αυτά, τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο καλά θα κάνουμε να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, καθώς στην Πανσέληνο αυτή εμπλέκεται ο Ποσειδώνας που δημιουργεί προσωρινά ομιχλώδεις συνθήκες. Οι σχέσεις, ιδίως οι ερωτικές, θα έχουν αρκετό σασπένς τον Ιούνιο, καθώς στις 12/06/2022 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό φέρνοντας απρόβλεπτες και ξαφνικές καταστάσεις, ενώ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στις 18/06/2022 θα δείξει αν υπάρχει μέλλον σε νέες γνωριμίες που κάναμε το προηγούμενο διάστημα. Στις 21/06/2022 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού. Στις 28/06/2022 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μας καλεί να βάλουμε μπροστά τα νέα μας σχέδια και να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

 

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Ιουνίου – 3 Ιουνίου: Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή ακόμη σε ανάδρομη πορεία να φλερτάρει τόσο με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου όσο και με τον Ποσειδώνα σε όψη εξαγώνου, δυσχεραίνοντας θέματα επικοινωνίας, δημιουργώντας προβλήματα τεχνικής φύσης κυρίως με τα μέσα επικοινωνίας, τους υπολογιστές, τα μέσα μεταφοράς και καθυστερήσεις ή αναβολές, αλλά και μεγαλύτερη σύγχυση. Μολονότι οι όψεις δεν θα είναι ακριβείας, η επιρροή τους θα είναι έκδηλη στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό αποφύγετε ενάρξεις, σημαντικές συζητήσεις και αγορές το πρώτο τριήμερο του μήνα.

4 ΙουνίουΟ Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κάνοντας σταδιακά πιο εύκολη την καθημερινότητα μας. Από δω και κάτω θα διευκολυνθούμε στις επαφές μας με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, στις δοσοληψίες μας, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια μας και ό,τι καθυστερούσε θα αρχίσει να μπαίνει επιτέλους σε μια τάξη.

Την ίδια μέρα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Κρόνος, που από τη μια μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε λίγο σε σχέση με τις δυσκολίες και τους περιορισμούς, από την άλλη μπορεί να νιώθουμε ότι δεν σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο ή ότι υπάρχουν αντιστάσεις στα σχέδια μας δημιουργώντας κάποια απογοήτευση.

10 ΙουνίουΟ Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια βοηθητική όψη για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Μια χρήσιμη όψη αν θέλουμε να μάθουμε για παρασκηνιακές κινήσεις ή να μας αποκαλυφθούν μυστικά. Επηρεάζει θετικά κυρίως Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

11-12 Ιουνίου: Τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας εκπλήξεις, ξαφνική μεταστροφή στη διάθεση μας, νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες ή χωρισμούς, πειραματισμούς σε νέες και μη συμβατικές σχέσεις, απρόσμενα δώρα ή εξελίξεις στα οικονομικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες.

13 Ιουνίου: Ο Ερμής ορθός πλέον προχωρά στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά και η επιρροή του θα είναι θετική για τα θέματα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των εμπορικών δοσοληψιών, αλλά και των σπουδών. Θα είμαστε πιο περίεργοι και θα θέλουμε να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα χωρίς απαραίτητα βέβαια να φτάνουμε σε βάθος. Η προσέγγιση θα είναι κάπως πιο επιφανειακή. Από την άλλη, η προσοχή μας εύκολα θα διασπάται ή μπορεί να είμαστε κάπως πιο νευρικοί. Θα ωφεληθούν από τη νέα του θέση Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι κυρίως.

14 Ιουνίου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Οι κύριες όψεις της είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που λειτουργεί σταθεροποιητικά και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί λίγη σύγχυση. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 23 μοίρες.

16 ΙουνίουΟ Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια όψη που μας καλεί να δείξουμε υπευθυνότητα, να αναλάβουμε υποχρεώσεις, αλλά και να ολοκληρώσουμε εργασίες που απαιτούν καλή συγκέντρωση και πειθαρχία. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που μπορεί ταυτόχρονα να δημιουργεί σύγχυση, παρασκήνιο, λανθασμένη κρίση ή και απογοήτευση. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

18 ΙουνίουΗ Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια όψη δυσκολίας που γεννά ανασφάλειες στις σχέσεις, περιορισμούς σε οικονομικά θέματα και μελαγχολική διάθεση. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις, για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ή να πάρουμε ρίσκο σε συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

19 Ιουνίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια βοηθητική όψη που παραπέμπει σε ρομαντική διάθεση, τάση φυγής από την πραγματικότητα, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, οξυμένη διαίσθηση, χαλαρή διάθεση. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

20 ΙουνίουΟ Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια τυχερή όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, για να έχουμε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, για αγορές, ταξίδια, υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων ή για να έχουμε καλές ιδέες. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 6 μοίρες.

21 ΙουνίουΗ Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσθέτοντας ένταση, αλλά και πάθος στις σχέσεις. Τα συναισθήματα βαθαίνουν, όπως κι η ερωτική επιθυμία, γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν νέες σχέσεις. Τα χρήματα θα είναι επίσης προτεραιότητα με αυτή την όψη και μπορούμε να επιτύχουμε μια καλή επένδυση ή και περισσότερο κέρδος. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά.

23 ΙουνίουΗ Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και η περιέργεια είναι το κίνητρο πίσω από τις επαφές μας με τους άλλους σε κοινωνικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της. Θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί, θα δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον στους άλλους και θα είμαστε πιο πρόθυμοι να δεθούμε σε νοητικό επίπεδο, παρά σε συναισθηματικό. Εξαιρετική θέση για κοινωνικότητα, εξόδους, ταξίδια, εκδρομές, γνωριμίες.

27 Ιουνίου: Ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια θετική όψη που μας χαρίζει αποφασιστικότητα και επιμονή στους στόχους μας μέχρι να επιτύχουν. Η μεθοδικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια ανταμείβονται. Οι φιλοδοξίες εντείνονται και μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο με μακροπρόθεσμα οφέλη. Εξαιρετική όψη για πρακτικά ζητήματα, για χειρωνακτικές εργασίες, για να διδαχθούμε τεχνικά θέματα, για σπορ που απαιτούν αντοχή και κοπιαστικές δουλειές. Ευνοεί τα ζώδια του Κριού, του Λέοντα, του Τοξότη, των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

28, 29 Ιουνίου: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, επηρεάζοντας και τις δυο μέρες, μια όψη που έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυτοπεποίθηση, να νιώθουμε τυχεροί και να είμαστε αισιόδοξοι κι από την άλλη υπερβολικοί, αλαζόνες στη συμπεριφορά μας κι επιπόλαιοι στην κρίση μας. Το πώς θα διαχειριστούμε την όψη θα φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δείξουμε μετριοπάθεια, πειθαρχία και να μην αναλάβουμε ταυτόχρονα πολλά πράγματα διασκορπίζοντας την ενέργεια μας. Επίσης είναι σημαντικό να έχουμε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα οικονομικά μας και να προσέχουμε με την υπερφαγία και την κατανάλωση αλκοόλ, γλυκών, κλπ. Επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 7 μοίρες.

Το πρωί της 28ης Ιουνίου ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Οι ανάδρομες πορείες των αργών πλανητών διαρκούν για μήνες και η επιρροή τους δεν είναι τόσο απτή, όπως ας πούμε συμβαίνει με τον Ερμή ή την Αφροδίτη. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ένας «εσωτερικός» πλανήτης μάς καλεί να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική μας ανάπτυξη και εξέλιξη και να σκεφτούμε περισσότερο το νόημα όσων κάνουμε.

29 ΙουνίουΗ Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στους δυο ευεργέτες πλανήτες που παραπέμπει σε απολαύσεις, χαρούμενες επαφές και θετικά συναισθήματα. Εξαιρετική όψη για να λάβουμε δώρα, να κάνουμε πάρτι, να παρευρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να φανούμε τυχεροί σε κάποιο οικονομικό θέμα, για να γοητεύσουμε τους άλλους ή να έχουμε αύξηση στη δημοφιλία μας. Θα μας είναι εύκολο να κάνουμε φίλους ή να προσεγγίσουμε ερωτικά νέα άτομα. Επηρεάζει θετικά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία, αλλά έχοντας τα πόδια μας καλά στερεωμένα στη γη. Είναι σημαντικό με αυτό το φεγγάρι που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία κι αυτή είναι η κύρια όψη του να μην καταφύγουμε σε υπερβολές διασκορπίζοντας την ενέργεια μας. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές και πειθαρχημένοι. Επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 7 μοίρες.

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου 2022

Τα 4 ζώδια που έχουν ένα κάτι παραπάνω σε εύνοια θα είναι οι Δίδυμοι που γιορτάζουν και τα γενέθλια τους, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Φυσικά και οι ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια ανεξάρτητα από το ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξαιρετικά τα φετινά γενέθλια σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων, καθώς σταμάτησαν οι εκλείψεις που σας επηρέαζαν και έφερναν πολλές αλλαγές και τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Με το που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 4/6 θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και σε ψυχολογικό επίπεδο, πιο θετικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Όταν δε περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 13/6, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα. Οι ρυθμοί από κει και κάτω θα είναι σαφώς πιο γρήγοροι και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 14/6, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Ίσως κάποιες αλλαγές να κρίνονται απαραίτητες με αυτό το φεγγάρι, αφού θα δείτε με μια φρέσκια οπτική τις σημαντικές σας σχέσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 23/6 και την κορυφαία της συνάντηση με τον Δία στο τέλος του μήνα. Αν μη τι άλλο το σύμπαν υπόσχεται να σας φέρει περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευτυχία σε πολλούς τομείς και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό θα σας υποστηρίζουν σθεναρά φέρνοντας βοήθειες και εύνοιες από φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια και μάλιστα να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε μια «μεγάλη» κίνηση αυτό τον μήνα, που θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής αφήνει πίσω του τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στις 4/6 και στις 13/6 περνά στον τομέα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται ο Ήλιος μέχρι τις 21/6 και η Αφροδίτη από τις 23/6 μέχρι τις 17/7. Αν πρέπει να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις, αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ή παρουσιάσεις, ή αν πρέπει να αξιολογηθείτε για τη δουλειά σας, ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο όμως φαίνεται ότι αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση. Όχι ότι θα λέγατε όχι σε μια προαγωγή ή έναν τίτλο, χωρίς όμως τις απαραίτητες οικονομικές εξασφαλίσεις δεν θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Άρης και Δίας θα πορεύονται εξάλλου μέσα στον τομέα των οικονομικών, αποτελώντας ένα καλό κίνητρο για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Φυσικά αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει και τα τυχερά του και να έλξετε κάποια δώρα, μπόνους ή έξτρα παροχές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 23/6 θα στηρίζει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή και θα σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομές και επαφές με άτομα διαφορετικά από σας. Μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και μέσω της δουλειάς θα μπορούσατε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 14/6 αποτελεί ένα σημείο που ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Οι πρώτες ημέρες του βέβαια μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας παιδέψουν με τη στασιμότητα και τις καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά θα είναι παρελθόν όμως μόλις ο Ερμής αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του κι ακόμη περισσότερο μόλις περάσει στους Διδύμους στις 13/6. Αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, η θέση αυτή του Ερμή θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις 14/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, θα θελήσετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε έναν ισχυρότερο βαθμό δέσμευσης. Αν από την άλλη δε νιώθετε ότι μοιράζεστε με την άλλη πλευρά τα ίδια αισθήματα, απόψεις, αξίες, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε ο Ιούνιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες πιο ικανοποιητικές σχέσεις και συνεργασίες, αφού σε όλη τη διάρκεια του θα σας στηρίζει σθεναρά ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό. Οι δυο αυτοί πλανήτες θα φροντίζουν μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε να βρίσκετε και ευχάριστες διεξόδους και ώρες διασκέδασης και χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά τις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/7 τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς Άρης και Δίας θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και βασικά πόσα βγάζετε από αυτό που κάνετε. Το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων θα σας απασχολήσει έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στο πορτοφόλι σας. Άρης και Δίας θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να πάρετε οικονομικές αποφάσεις και γιατί όχι κι ένα μικρό, αλλά υπολογισμένο ρίσκο. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο περισσότερο με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές. Μετά τις 4/6 όμως θα επιστρέψετε σε μια κανονικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Θα πάτε εκεί που νιώθετε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης και θα έχετε την αίσθηση ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται. Παρόλα αυτά, από τις 14/6 ως τις 16/6 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Οι έχοντες σχέση μπορείτε να τη βελτιώσετε και πιθανώς να κάνετε και σχέδια να συμβιώσετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μέχρι τις 23/6 θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση που θα σας ικανοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία. Ακόμη, οι κυρίες του ζωδίου αν το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni