Επιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

Σε λάθος αποδίδεται η σύλληψη του 48χρονου Γεωργιανού στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολονίκ και της συντρόφου του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κόττοβα το 1997.]

Σύμφωνα με πληροφορίες, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία για τη σύλληψή του ύστερα από λάθος των διωκτικών Αρχών που προέκυψε από «συνωνυμία» και για την ακρίβεια από τη χρήση κοινών ψεύτικων στοιχείων ταυτότητας. Το αποτέλεσμα ήταν οι Αρχές να «φορτώσουν» στον 48χρονο Γεωργιανό την ηθική αυτουργία για ένα έγκλημα που ουδέποτε διέπραξε. Ο 48χρονος είναι καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι για κάποια εκτέλεση.

Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στους αστυνομικούς μόνο ότι ταξίδεψε απο την Κύπρο στη χώρα μας για να πάει σε μια κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στο στρατό!

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο 48χρονος έφτασε στη χώρα μας από την Κύπρο. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον περίμεναν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Recommended For You

About the Author: efoni