Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Κάτοικος Μενιδίου ο νεαρός που συνελήφθη

Συνελήφθη ο νεαρός χούλιγκαν που έκανε το σπριντ και έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, όπως δήλωσε συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 31χρονος Ιρακινός ήταν κ άνθρωπος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι ωστόσο εκείνος που τους οδήγησε στη σύλληψη ήταν ένας 22χρονος Αλβανός κάτοικος Μενίδιου.

Ο 22χρονος χτύπαγε και εκείνος τον αστυνομικό ωστόσο του έπεσε το πορτοφόλι με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τις Αρχές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του νεαρού.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του Ινδιάνου 

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 22χρονο νεαρό, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Ηταν στον όχλο και πετούσε πέτρες κατά του αστυνομικού. Από τη σύλληψη του 22χρονου, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου», του 30χρονου Ιρακινού.

Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Στο πρόσωπο, δηλαδή, που έριξε από το μηχανάκι του τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, τον κλώτσησε και υποκίνησε και τους άλλους οπαδούς να τον χτυπήσουν.

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στα ίχνη του «Ινδιάνου».

 

Recommended For You

About the Author: efoni