Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Αυγερινού στον Δήμο Διονύσου και επίβλεψη των εργασιών διαχείρισης οργανικών αποβλήτων που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής

Την Πέμπτη 25/2/2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε τον Δήμο Διονύσου με σκοπό να εκφράσει την άμεση στήριξη της Περιφέρειας στις πληγείσες περιοχές, η οποία ήδη βρισκόταν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της κακοκαιρίας “ΜΗΔΕΙΑ”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη επισκέφτηκαν όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου που επλήγησαν έντονα από την κακοκαιρία και είχε ως συνέπεια την πτώση χιλιάδων δένδρων και την πρόκληση ζημιών σε οικείες και επιχειρήσεις καθώς και στον ηλεκτροφωτισμό, στο οδικό δίκτυο και στο δίκτυο ύδρευσης .

Επίσης, επέβλεψαν στο Γήπεδο Διονύσου τις εργασίες διαχείρισης των οργανικών αποβλήτων δηλαδή των κορμών και των κλαδιών των δέντρων που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία, οι οποίες πραγματοποιούνται χάριν στην συμβολή του ΕΣΔΝΑ με μέσα και προσωπικό. Με ισχυρή την παρουσία μηχανημάτων και φορτηγών της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου καταβάλλεται νυχθημερόν μία τεράστια προσπάθεια συλλογής και θρυμματισμού τους, τα οποία στη συνέχεια θα γίνουν κομπόστ.

Τέλος, ο κος Καλαφατέλης, όπως και όλοι οι Δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής, μετέφεραν μέσω του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και στέλνοντας σχετική επιστολή, τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την άμεση συμβολή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων που επέφερε η κακοκαιρία “ΜΗΔΕΙΑ” στους Δήμους τους. 

Recommended For You

About the Author: efoni