Εορταστικό ωράριο – Κυριακή των Βαϊων: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα- Τι ισχύει για τα σούπερ μαρκετ

Σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, και τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά, καθώς σε ισχύ βρίσκεται από την Πέμπτη το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα.

Το ωράριο που προτείνουν οι εμπορικοί σύλλογοι για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου, για τα εμπορικά καταστήματα είναι από τις 11.00 μέχρι τις 16.00.

Τα σούπερ μάρκετ της Σκλαβενίτης θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, με εξαίρεση αυτό στο Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park (Σπάτα) το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 20:00.

ΑΒ Βασιλόπουλος – Ανοιχτά τα Shop and Go

Τα σούπερ μάρκετ της ΑΒ θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή, ωστόσο αυτά του franchise Shop and Go θα ανοίξουν με προσαρμοσμένα ωράρια, που μπορείτε να ψάξετε ανά κατάστημα εδώ.

Lidl: Το ωράριο λειτουργίας

Τα Lidl για την Κυριακή των Βαΐων θα ανοίγουν κατά κανόνα στις 11:00, κα θα τηρήσουν προσαρμοσμένα ωράρια, που μπορείτε να αναζητήσετε εδώ ανά Τ.Κ. ή περιοχή.

Μασούτης – Λειτουργούν επιλεγμένα καταστήματα

Επιλεγμένα σούπερ μάρκετ της Μασούτης θα λειτουργήσουν στις 28/4 με ωράριο 11:00 – 16:00, και μπορείτε να τα δείτε σε αυτή τη λίστα (σημειωμένα με έντονη γραμματοσειρά).

Επίσης, το κατάστημα στο Αεροδρόμιο Μακεδονία θα λειτουργήσει με ωράριο 07:00 – 23:00, ενώ αυτό στο Mediterranean Cosmos θα ανοίξει τις ώρες 11:00 – 20:00.

Κρητικός: Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα

Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ της Κρητικός δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων, αλλά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ για όσα ανοίγουν με προσαρμοσμένο ωράριο.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας, όλα τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 09.00 μέχρι τις 21.00 από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη, ενώ για τη Μεγάλη Παρασκευή τα μικρά μαγαζιά προτείνεται από τους εμπορικούς συλλόγους να λειτουργήσουν από τις 13.00 έως και τις 19.00, ενώ ο ΣΕΛΠΕ προτείνει στα μέλη του να λειτουργήσουν από τις 13.00 έως και τις 21.00 το βράδυ.

Για το Μεγάλο Σάββατο ο ΣΕΛΠΕ προτείνει λειτουργία των καταστημάτων από τις 09.00 έως και τις 21.00, ενώ οι εμπορικοί σύλλογοι προτείνουν ωράριο από τις 09.00 μέχρι τις 15.00.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Recommended For You

About the Author: efoni