Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις: Η Google θα δώσει απαντήσεις

«Φως» στο μυστήριο σχετικά με την διαγραφή του στίγματος του κινητού τηλεφώνου της 19χρονης, αναμένεται να δώσουν οι υπηρεσίες της Google στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που κινήθηκε άμεσα, πριν παρέλθει το εξάμηνο από την εξαφάνιση και χαθούν τα πειστήρια.

Σημαντική ήταν η βοήθεια του Εγκληματολόγου Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστή Ψηφιακών Πειστηρίων, Βασίλη Γεωργόπουλου, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για να φωτιστούν τα σκοτεινά αυτά σημεία της περίεργης εξαφάνισης.

Οι πρώτες απαντήσεις από το Instagram της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, δε βοήθησαν τις έρευνες των Αρχών. Η κοπέλα δε φάνηκε να έχει ιδιαίτερες επαφές πριν ή μετά την εξαφάνιση, σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Ωστόσο, ανησυχητικό είναι το ότι έχουν συμπληρωθεί 5,5 μήνες από την ημέρα που η Άρτεμις εξαφανίστηκε από το Κορωπί, χωρίς κανείς να μπορεί να βρει το παραμικρό στοιχείο για την 19χρονη κοπέλα αλλά και την τύχη της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα,  ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας Βασίλη, ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας,  ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αλήθεια σε όσα αναφέρονται από εκπομπές σχετικά με τις σχέσεις της Αρτέμιδος και της οικογένειάς της.

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποια πράγματα που αναφέρονται σε διαφορά σχόλια στο διαδίκτυο. Η σχέση της Αρτέμιδος με την οικογένειά της, τον πατέρα της, την μητέρα της, τα αδέρφια της ήταν εξαιρετική. Δεν υπάρχει ουδεμία αλήθεια σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η 19χρονη είχε κακές σχέσεις με την οικογένειά της», τόνισε.

Οι έρευνες των προηγούμενων ημερών σε πηγάδια στην περιοχή του Κορωπίου αλλά και κοντά στα Jumbo, το πολυκατάστημα παιχνιδιών που πήγε να μιλήσει για δουλειά η κοπέλα αλλά δεν έφτασε ποτέ, δεν έδειξαν το παραμικρό.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε το παραμικρό στοιχείο. Ήμουν παρών σε πολλές από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν όπως και ο συνάδελφος που χειριζόμαστε μαζί την υπόθεση μαζί κύριος Σταύρος Γεωργίου καθώς και ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας κύριος Γιώργος Τσουκάλης. Αρκετός κόσμος περνάει με τα πόδια από εκεί, κανείς δεν έχει δει το παραμικρό. Είναι πραγματικά μυστήριο», πρόσθεσε ο κύριος Ντούγκας.

Recommended For You

About the Author: efoni