Εμβολιασμοί: Στις 15 Μαΐου ξεκινούν στο σπίτι για τους κατάκοιτους

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε όλη την χώρα όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης επισημαίνοντας ότι οι κατάκοιτοι συμπολίτες μας θα αρχίσουν να εμβολιάζονται στα σπίτια τους από τις 15 Μαΐου.

Όπως είπε σχεδόν 44.000  πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών μπήκαν ήδη από χθες το βραδύ στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ 500 από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί από το πρωί επισήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σχετικά με την ηλικιακή ομάδα 30 – 39 έχουν εγγράφει περίπου 120 χιλιάδες πολίτες, και έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 5 χιλιάδες ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε επίσης πως ότι οι κατάκοιτοι συμπολίτες μας θα αρχίσουν να εμβολιάζονται στα σπίτια τους από τις 15 Μαΐου, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson με το οποίο θα υπάρχει επάρκεια.

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι η διατήρηση του SMS για λίγες ήμερες ακόμη, όπως και ο περιορισμός στην κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες, έχει και μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα.

Recommended For You

About the Author: efoni