
Με μεγάλη ταλαιπωρία βρίσκονται αντιμέτωποι πολλοί επιβάτες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω σημαντικών καθυστερήσεων σε πτήσεις της Aegean εξαιτίας περιορισμών του Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας κατά 25%. Οι καθυστερήσεις φτάνουν έως και 40 λεπτά στις πτήσεις, οι οποίες αυξάνονται σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος: Η ανακοίνωση της Aegean
Στην ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει: «Η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου, η παρεχόμενη χωρητικότητα των αφίξεων από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας έχει περιοριστεί κατά περίπου 25% στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος».
Ως συνέπεια, σημειώνονται καθυστερήσεις στις πτήσεις της τάξεως των 30–40 λεπτών κατά τις πρωινές ώρες, οι οποίες κλιμακώνονται στη διάρκεια της ημέρας, λόγω της αθροιστικής επίδρασης του κύκλου αναχώρησης και επιστροφής των αεροσκαφών από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας. Απολογούμαστε και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις για τους επιβάτες μας».