Δωρεάν μεταφορά για ηλικιωμένους δημότες του Δήμου Αχαρνών στα κέντρα εμβολιασμού

Τις τελευταίες ημέρες σε σοβαρό ζήτημα έχει εξελιχθεί το πρόβλημα μετακίνησης πολλών ηλικιωμένων  στα εμβολιαστικά κέντρα, βάζοντας έτσι εμπόδια στον εμβολιασμό τους έναντι της νόσου Covid 19,ιδιαίτερα όσων ηλικιωμένων ζουν μόνοι τους.

Για τον λόγο αυτό μία μικρή ομάδα πολιτών στο δήμο Αχαρνών, ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και ως ελάχιστη συνεισφορά, αποφάσισε να διευκολύνει και να υποστηρίξει την διαδικασία που απαιτεί την μετάβαση από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα, όσων αδυνατούν να μετακινηθούν.

Συγκεκριμένα, όσοι δημότες Αχαρνών άνω των 60 ετών δεν διαθέτουν τρόπους μετάβασης στο κέντρο εμβολιασμού τους, μπορούν έγκαιρα να απευθύνονται στην γραμμή επικοινωνίας 2114081327 &  6972172793, ώστε να προγραμματίζεται η μετακίνηση τους με ιδιωτικά οχήματα που διαθέτουν οι πολίτες που παίρνουν μέρος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

«Η Φωνή της Ανατολικής Αττικής» θέλοντας να συμβάλλει στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δημιούργησε πλατφόρμα επικοινωνίας {βρείτε την στο τέλος του άρθρου αυτού} στο επίσημο site της εφημερίδας, το efoni.gr, προκειμένου όσοι επιθυμούν να έχουν και την δυνατότητα ηλεκτρονικής συμμετοχής

Να τονίσουμε πως ο οδηγός του οχήματος που θα μεταφέρει όσους πολίτες επιθυμούν για τον εμβολιασμό τους, εκτός από την απαραίτητη χρήση μάσκας , θα υποβάλλεται σε rapid test ανά βδομάδα για την μέγιστη δυνατή προστασία.

Για τον εμβολιασμό των κατάκοιτων ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΙΣΑ και την Περιφέρεια Αττικής, όπου διαθέτουν ασθενοφόρα και παρέχουν κατ’ οίκον εμβολιασμό.

Αρωγοί της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι εκτός από τον Βαγγέλη Κατάρα , ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα πως οι νέοι στηρίζουν τις εθελοντικές προσπάθειες,

Ο Βαγγέλης Κατάρας

είναι οι εξής:
Η εταιρία φυτοχωμάτων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ,
Η επιχείρηση  αρτοζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ ΠΑΝΟΥΣΗ 
Και οι πολίτες: Ανδρέας Καυκάς, Λίνα Γκίκα, Χριστίανα Κελεσίδου, Μαρία Ατζάμπου, Άρης Γιαννούλης, Ευγενία Σούμα, Θάνος Χρήστου, Επιμενίδης Βαλαβάνης, Γιάννης Κυρίτσης, Έφη Ρουμπέα, Ιωάννα Μαράτση και Γιώργος Κατάρας ,που  εθελοντικά συμμετέχουν και βοηθάνε σε αυτή την δράση.


Παρακαλώ συμπληρώστε ... Οδό, Αριθμό, Όροφο
Με Ενδιαφέρει το πρόγραμμα Δωρεάν μεταφορά για ηλικιωμένους δημότες

 

Recommended For You

About the Author: efoni