Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με το ύποπτο αυτοκίνητο

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρουσιάστηκαν στην χθεσινοβραδινή εκπομπή.

Σε ένα από τα δύο βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, που είχε παρουσιάσει το «Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου.

Ήταν 5.30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου. Λίγη ώρα πριν, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα του πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας στην οδό Παναγούλη. Αφαίρεσαν τη ζωή της νεαρής γυναίκας του και μητέρας της εντεκάμηνης κόρης τους, κι όλα αυτά για να αρπάξουν τις 10.000 ευρώ και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Πηγή: anikolouli.gr

Recommended For You

About the Author: efoni